Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz svemirske šetnje

Olimpijska baklja vratila se na Zemlju!

Space torch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
11.11.2013.
u 08:35

Tročlanu posadu čine ruski, američki i talijanski astronauti, a baklja je u svemiru izložena u sklopu priprema za predstojeće zimske Olimpijske igre

Posada međunarodne svemirske postaje vratila se jutros na Zemlju te na nju donijela Olimpijsku baklju koju su prethodno 'prošetali' svemirom.

Tročlanu posadu čine ruski, američki i talijanski astronaut, a baklja je u svemiru izložena u sklopu priprema za predstojeće zimske Olimpijske igre koje će se 2014. godine održati u Sočiju.

>> Olimpijska baklja otputovala u svemir

Komentara 1

ZG
ZGbrada
07:20 12.11.2013.

Odnesite si ju na Filipine.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije