Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
registarske pločice

Oleg Butković: HDZ je uspio uvjeriti Vladu da su bili nepromišljeni

Oleg Butković
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
09.04.2015.
u 16:27

Registarska pločica bez grba bio je još jedan u nizu Vladinih poteza protivnih interesima Hrvatske i građana, kaže Butković

Vijest da hrvatski grb ostaje na registarskim pločicama komentirao je danas u Rijeci član Predsjedništva HDZ-a Oleg Butković rekavši da je ta odluka još jedan uspjeh HDZ-a koji je uspio uvjeriti Vladu da su bili nepromišljeni kad su predlagali rješenje s crvenim i plavim kvadratićem.

Registarska pločica bez grba bio je još jedan u nizu Vladinih poteza protivnih interesima Hrvatske i građana – rekao je Butković i podsjetio na odluke i odustajanja od njih vezane uz Pelješki most, porez na imovinu ili monetizaciju.

– Za sve te odluke, od kojih su poslije odustajali, kao i ovu o "brisanju" hrvatskog grba s registarskih pločica, i HDZ i hrvatski građani upućivali su na to da su štetne. Hrvatska je samostalna i suverena država i članica EU i kao takva treba imati ta dva obilježja, svoj grb i i znak EU, sve drugo bilo bi neprimjereno i protivno interesima Hrvatske – zaključio je Butković.

>> Ostojić: Zbog svega vraćamo grb! Karamarko očito ne zna kako izgleda znak na zastavi HDZ-a

Komentara 25

AN
ancica99
17:20 09.04.2015.

ma ova Vlada je totalna sramota! Što sve rade samo protiv Hrvatske!

ZD
zdepar
16:47 09.04.2015.

ma neeeeee, vraćanje grba su sdp-ovci , nakon dugog promišljanja, smislili sami

AN
ancica99
17:21 09.04.2015.

uskoro odlazi ova nesposobna vlada jer ih narod više trpiti ne može! Uništili su nam sve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije