Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA NAPAD
Povratak na članak

Otkrivena spomen-ploča dr. Franji Tuđmanu u Petrinji

Predsjednik Tuđman je, u pratnji ministra obrane i drugih dužnosnika, toga dana, iako je sigurnosni savjet  bio da ne dolazi zbog opasnosti koja je prijetila iz JNA kasarni u samom gradu te iz okolnih sela,  obišao napadnutu policijsku postaju te se uputio u opkoljeni Pecki i Cepeliš gdje se sastao s braniteljima.

Komentari 13

CR
CroAx
14:11 25.08.2018.

Dr.Franjo Tuđman - najjači lijek protiv vrste kuge koja ima četiri slova a počinje slovom s.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
14:03 25.08.2018.

Jedan je Franjo, u pravo vrijeme pravi general ! Ljuta trava za usljive agresore.

VL
BU
Bubalamala
08:56 26.08.2018.

Tako je, to nam treba što više spomen ploča na sjećanje zadnjeg vođe etničkog čišćenja na ovim prostorima.

VL
PU
Pulchrum
18:43 25.08.2018.

Potrebno je više Franjinih spomenika. Pa, čovjek je imao petlju i odvažio se gotovo za suludi i hrabar čin, osnivanje hrvatske države. A ne da nas okolo iznenađuju masonski spomenici kao kod NSB-a (a sada kod Modernog muzeja) i spomenici Rusima, kao na Bundeku. Kao da nemamo vlastitih pjesnika, književnika, umjetnika, junaka, nego moramo biti tuđe ulizice.

VL
Avatar sindarela
sindarela
12:32 26.08.2018.

Nadajmo se da je ovaj bio posljednji suodgovorni za rat ubijanje protjerivanje u EU ja osobno ga krivim za sve zlo koje je '90- ti zadesilo moj narod a onda i druge narode za sav jad i bijedu i ss gađenjem i prezirom prolazim pokraj njegovih bista kipova i ploča pa čovjeka je svijet osudio za udruženi zločinački poduhvat hvala vam na ovakvome

VL
Avatar sindarela
sindarela
12:16 26.08.2018.

Nek' se vidi ko je osuđeni za udruženi zločinački poduhvat i ko je odgovoran za selidbu raseljavanje i stradavanje naroda

VL
TR
tramontana
14:50 25.08.2018.

Triba spomenik za početak rata , ali sve ča je drugo napravija , spomenik triba tumbati. Tako bi bilo najbolje, samo postolje bez spomenika.

VL
DU
Deleted user
19:18 25.08.2018.

Hvala moj narode!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.