Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVAKUACIJA
Povratak na članak

Okončano izvlačenje Hrvata iz Libije: Stiglo i 26 radnika Crosca

U Libiji je ostalo još četvero naših državljana koji nisu htjeli otići. Hrvatska se pobrinula i za državljane iz desetak zemalja koji su u Libiji radili za domaće tvrtke, ali su i neke zemlje pomogle našima.

Komentari 5

MA
mamba64
21:33 01.03.2011.

U Libiji su ostala četiri Hrvatska državljana koji se nisu htjeli vratiti u Hrvatsku. Što će raditi u Hrvatskoj ? Kopati po škavacama,Gladovati ili se tući po ulicama sa policijom.

VL
BR
brainiac
01:11 02.03.2011.

Da meni neko cijelu godinu salje pare s kakve naftne platforme i ja bi ga doceko na aerodromu u suzama :-))))

VL
MA
maxxxx
09:54 02.03.2011.

02.03.2011. u 08:26h Deprimirani je napisao/la: -------------------------------------------------------------------- fala Bogu da imamo tebe da nam objasniš kako je tamo

VL
DO
DONJA
11:12 02.03.2011.

Hvala upravi Crosca i Ministarstvu vanjskih poslova što su pomogli da se izvuku naši najmiliji.Bilo je teško iščekivanje ali hvala dragom Bogu i dobrim ljudima na brizi za naše očeve i sinove.Svi koji podmeću i blate te ljude samo jedna želja da se netko od njihovih nađe u istoj ili sličnoj situaciji. HVALA!!!!!!!!!!!

VL
IM
immortella
19:22 04.03.2011.

joj gle članka, sad se Hrvatska pobrinula da izvuče ljude iz Libije, a ne Jadranka Kosor. Kad nešto ide kako treba, onda je to učinila - općenito - Hrvatska, a kad nešto ne ide kako treba, čak i često kad ide, onda je za sve kriva Jadra. Kakvo smeće nezahvalno od naroda! umjesto da sad pohvali jadru što je spasila ljude iz Libije, oni joj podmeću prosvjede. jadna žena, od posla ne zna kud će, svaki dan novo sranje u zemlji i inozemstvu i umjesto da joj narod pomaže, pa da nam svima bude bolje, narod joj podmješta balvane!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.