Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška

Oko 50 Dubrovčana pred zgradom suda moli za svećenika ubojicu

Don Ivan Sinanović
Dubrovački vjesnik
25.05.2012.
u 18:45

Don Ivica Sinanović na smrt je zatukao šakama predsjednika Mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića (49)

Oko 50 prijatelja i poznanika udruženih u molitvi okupilo se u petak poslijepodne ispred zgrade suda u Dubrovniku kako bi iskazali podršku svećeniku ubojici don Ivici Sinanoviću, objavio je na Facebooku dubrovniknet.hr.

>>Svećenik bajker šakama do smrti tukao političara

Podsjetimo, don Sinanović na smrt je pred župnim dvorom zatukao šakama predsjednika Mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića (49) oko dva sata u noći 22. svibnja. Kraljević je, navodno pijan, do župnog dvora došao na povratku s proslave 20. godišnjice oslobođenja Dubrovačkog primorja. S don Sinanovićem bio je, zbog gradnje seoskog groblja, u dugogodišnjem sukobu koji je, nažalost, okončan na najtužniji način.

Komentara 17

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:36 25.05.2012.

Cudne novine .Svom silom na svecenike.Danas za kerestinac tesko optereceni sis i perkovic a u vecernjem ni slova.Zanimljivo

LU
Lujo123
20:04 25.05.2012.

Nevjerojatno - vi novinari ste stvarno bolesni! Pa kaj vi ne razmete kaj ste napisali? Proglasili ste čoveka ubojicom tek tak bez suda i presude. Vi maloumnici - kaj vam nije jasno da se je don Ivan branil u 2 vuro ujutro od pijanca koji ga je došel ubiti? Pa vi novinari ste stvarno idioti! Jel se bute ispričali čoveku kad sud presudi da se je branil i da je pijanu budalu slućajno ubil ( bez namjere) u samoobrani? Pa kaj ne razmete kaj pripovedate i tvrdite? Marš bagro novinarska!

DU
Deleted user
19:10 25.05.2012.

tragedija je sama po sebi velika, ali novinarske formulacije naprosto bodu oči. dok se najgore kriminalce koji čine višestruka najgora djela obično naziva \"osumnjičeni\" i \"kontroverzni\", svećenika se odmah nazvalo \"svećenikom ubojicom\". upadanje nekom na kućna vrata u jedan ujutro,o, i razvaljivanje tih vrata novinar ne zove napadom, već \"sukobom\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije