Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mijenjaju imena ulica
Povratak na članak

Oko 3000 Varaždinaca morat će po nove osobne

Trošak je izrade novih osobnih iskaznica oko 270.000 kuna, a još 50.000 kuna stajat će ploče

Komentari 5

Avatar Tračalo
Tračalo
02:19 23.05.2019.

Najveći trošak je promjena adrese vlasnika stanova, kuća, grobnih mjesta i zemlje u zemljišnjim knjigama, zaboravili su da građani moraju mijenjati vozačke i prometne dozvole, bankovne, zdravstvene kartice, te druge dokumente vezane za adresu. A moraju otići i do komunalnihlnih poduzeća, struja, voda, plin, odvoz smeća te osiguravatelja promijeniti adresu. Najlakše je dekretom promjeniti naziv ulice i stvoriti građanima trošak i problematiku. I ovce će dalje glasati za HDZ.

VL
NI
nirovad
15:02 23.05.2019.

i uvom gradu kao i mom, niti jedna ulica po poginulom branitelju. Ne mislim da gore navedeni ljudi imaju opravdan razlog imenovanjem ulica, ali ih imaju u većini gradova Hrvatske. Lokalni pokojni branitelj nema. Učimo djecu novoijoj povijesti.

VL
NI
nirovad
15:06 23.05.2019.

Moj grad je Ogulin. Poginulo ili umrlo stotinjak branitelja, između ostalih general Petar Stipetić, admiral Vid Stipetić. Žalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.