Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomahnitali napadač

Ohio: Ustrijelio svoju djevojku i još šest osoba

pucnjava ohio (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
08.08.2011.
u 11:44

Pomahnitali muškarac ubio je sedam osoba, a zatim je i sam stradao od policijskog metka.

Sedmero mrtvih i jedna ranjena osoba crna je bilanca pucnjave u američkom gradiću Copleyju na sjeveroistoku države Ohio. Među žrtvama je i 11-godišnji dječak. Nakon što je ispalio smrtonosne hice, i sam je pomahnitali muškarac, kojega tamošnja policija još nije imenovala, poginuo od metka. Ustrijelili su ga policajci kad je zapucao i na njih, donosi CNN.

Prema podacima kojima se trenutačno raspolaže, napadač je najprije ispalio hitac u svoju djevojku. Zatim je otrčao do druge kuće i ubio pet osoba. Dvoje je pobjeglo pred njegovim rafalima, no lovio ih je po stražnjim dvorištima. Policija je izvijestila da je dvojac pronašao utočište u jednoj od kuća, no samo nakratko. Napadač je pucao u jednog od njih, a zatim pobjegao. U tom trenutku naletio je na policajca u službi i jednog umirovljenog službenika. Zapucao je prema njima, a oni su uzvratili vatru i ustrijelili napadača.

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
12:54 08.08.2011.

Jel musliman? Ako i nije, sigurno mu je najbolji prijatelj musliman. Ili je možda pas kupljen od-muslimana? Kanarinac? Netko mora u ovom slučaju biti-musliman. Inače pojedinci neće imati o čemu razglabati.. Kaj se članka tiče-užasavaju me primitivci koji idu ljubavnevne (ili bilo kakve) probleme rješavati nasiljem. Strašno. Eto, i nedužno dijete je stradalo..to je ono najstrašnije od svega.

OB
-obrisani-
12:55 08.08.2011.

I ovi na slici zelu zavladati svijetom!

CH
Chroathum
12:52 08.08.2011.

Tako se radi posao, Hrvatska policiju - ugledaj se na ove policajce i samo rešetaj krimose na svakom koraku. Kriminalci nemaju niakave obzire prema ljudskom životu i dostojanstvu i ne treba im davati mogučnost časne predaje. Treba im uvijek uzvratiti vatru i pogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije