Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija Mosta:

'Ograđujemo se od zahtjeva Ružice Vukovac, nema opravdanja'

Odakle Grmoji i Petrovu informacija koja je zakonski porezna tajna
Patrik Macek/PIXSELL
14.05.2017.
u 16:24

Ružica Vukovac zatražila je naknadu dužnosničke plaće 6 plus 6, a Most je danas priopćio da se ograđuje od njezinog zahtjeva

Mostova Ružica Vukovac bila je državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede samo 15 dana, a potom je zatražila naknadu šest plus šest. Rekla je da je to napravila zbog medijske pažnje. 

- Most nezavisnih lista ograđuje se od zahtjeva Ružice Vukovac koja je podnijela zahtjev za 'šest plus šest' plaća na koje imaju pravo samo neki državni dužnosnici nakon prestanka obnašanja dužnosti te njenih izjava u kojima tvrdi da je to napravila zbog medijske pažnje - priopćili su danas iz Mosta.

U svom priopćenju kažu da iako razumiju financijsku situaciju u kojoj se Ružica Vukovac nalazi, zalažu se za smanjivanje privilegija političarima, što su, dodaju, pokazali izmjenama Zakona koje su izglasane i na snazi, kao i za ukidanje uhljebljivanja i stoga ovakvi postupci nemaju opravdanje.

- Istodobno, ne možemo podržati ni medijski linč usmjeren na Ružicu Vukovac, koji je izostao kada su u sličnoj situaciji bili političari drugih stranaka. Podsjećamo, Ružica Vukovac jedna je od rijetkih koja nije iskoristila pravo na 6+6 plaća kada je na to imala pravo. O ovim će događajima, sukladno nadležnostima stranačkih tijela, nakon lokalnih izbora raspravljati Nadzorni odbor Mosta NL - stoji na kraju priopćenja.

Komentara 7

DI
dinamic
20:49 14.05.2017.

za 15 dana trazi 6+6!? Kandidira se za zupana, misli da bi bila dobra ministrica poljoprivrede jer dolazi iz stale... Koliko slicnih "grmoja" ima u ovoj skupini politikanata?

Avatar Tigar63
Tigar63
16:59 14.05.2017.

Božo , ti Grmoja i Bulj ste se uhljebili i boli vas ona stvar za druge iz vaše poljoprivredne zadruge . Ali moraš biti svjestan da će svakim danom biti sve više nezadovoljnika iz redova Mosta koji su tvojom prljavomsta koji su tvojom prljavom rabotom ostali bez fotelja.

KO
kodamesepita
21:03 14.05.2017.

kako se ograđujete? Šta vi niste jedini pošteni i u vašim redovima nema takovih uhljeba - dokazano! ? I Šta ćemo sada ?! po mostovskoj filozofiji je ona kriva i mora odstupiti od izbora za županicu? !!! ili ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije