Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnica Mosta

Ružica Vukovac privlačila poglede: U Sabor došla u crnoj kratkoj suknji i čizmama do koljena

Ružica Vukovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
17.03.2016.
u 13:35

Poglede zastupnika svojom odjevnom kombinacijom privlačila je i saborska zastupnica HDZ-a Sanja Putica. Ona je odjenula bijelu majicu, crnu suknju i smeđe cipele.

Današnje odjevne kombinacije saborske zastupnice Mosta Ružice Vukovac i zastupnice HDZ-a Sanje Putice nisu prošle nezapaženo.

Vukovac je danas na raspravu u Sabor došla u crnoj majici, kratkoj crnoj suknji i crnim čizmama do koljena.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Poglede zastupnika svojom odjevnom kombinacijom privlačila je i saborska zastupnica HDZ-a Sanja Putica. Ona je za saborsku raspravu odjenula bijelu majicu, crnu suknju i smeđe cipele.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

>> Zastupnici uputili čak 94 amandmana, evo kakvi su bili prijedlozi

Komentara 86

AP
apolon
13:47 17.03.2016.

Ha, nastavite sa ozbiljnim člancima koji su interesantni,čitateljstvo također zanima koliko piva popije stazić prije nego počne lupetati?

MA
marli
14:34 17.03.2016.

Da li dobro vidim naslov i o čemu se to raspravlja ? Ovo je gore od najgoreg ! Prosječna žena došla sa u prosječnima čizmama i u prosječnoj haljini u sabor ? Što se ovo događa da je ovo vijestt ????????????????????????

OS
osica
13:46 17.03.2016.

"O ukusima ne vrijedi raspravlajti " no, mislim da to važi za privatni život. Ovdje mjesto, saborske zastupnice traži decentnost, finoću,poštovanje institucije i naroda, u ime koga si na tom časnom poslu , pa pokaži to i odmjerenošću odjeće , , "jer slika govori tisuću riječi". Čini mi se da je u " osmišljaavnju modne kombinacije vau" , doduše ne znam za koga, da li za zastupnike, zastupnice ili za javnost, zaboravila srediti frizuru i oprati kosu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije