Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽILET-ŽICA OBRASLA KOROVOM
Povratak na članak

Ogorčeni mještani odlazak na posao u susjednu Sloveniju skupo plaćaju

Mještani su vezani za udaljeniji malogranični prijelaz Vivodina – Krmačina, do kojeg vodi slabo održavana županijska cesta, ili odlaze na glavni granični prijelaz Jurovski Brod – Metlika koji je svakodnevno preopterećen prometom pa su česte gužve

Komentari 4

DO
domxerex
10:48 17.04.2019.

ZA one koji ne znaju u sloveniji su na vlasti ili ekipa popa Kočevara ili rodbina pokojnih slovenskih partizana. Ono što je malo poznato da je u svome povlačenju vojska NDH skoro potpuno uništila partizanski pokret slovenije jer su slovenski partizani dobili izravnu titovu naredbu da moraju po svaku cijenu zaustaviti povlečenje njemaca i njihovih domaćih pomagaća. Bila je to masa od 500.000 civila i 200.000 vojnika raznih skupina i nacionalnosti, svi sa istim ciljem. Dokopati se austrije i predati se englezima. Izbjeći poznate "narodne sudove" i sigurnu mučnu smrt. Naravno da potomci i rodbina tih partizana danas mrze hrvate i hrvatsku. Osim toga zna se da su se slovenci i srbi dogovorili o izlasku slovenije i namjeri da se navuče hrvatsku u rat sa ostatkom jugoslobije.

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
13:42 17.04.2019.

Monogi naši ne vole migrante, to ih ali ne smeta da bi i sami bili migranti?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.