Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ured predsjednice

'Najoštrije se odbacuju tvrdnje da je na ikoga vršen pritisak'

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
22.12.2018.
u 16:06

Predsjednica, isto tako, očekuje od svih nadležnih službi da u potpunosti rade sukladno propisima, zakonima i smjernicama o njihovom radu te u skladu s profesionalnim standardima

Ured predsjednice najoštrije odbacuje zlonamjerne tvrdnje da je na bilo koga ikada vršen pritisak bilo izravno ili neizravno da podnese ostavku, poručili su danas s Pantovčaka.

"U praksi je dovoljan samo jedan potpis za smjenu ili postavljanje dužnosnika u Uredu, pa su tim više apsurdne i neistinite tvrdnje da je pri tom bilo potrebno na neprimjeren način uključivati bilo koju treću stranu.

Predsjednica Republike svoje suradnike bira u skladu s postavljenim ciljevima politike koju zastupa i u vjeri da će svoju zadaću obavljati profesionalno i časno, za vrijeme i nakon prestanka vršenja dužnosti na koju su imenovani", kažu.

Predsjednica, isto tako, očekuje od svih nadležnih službi da u potpunosti rade sukladno propisima, zakonima i smjernicama o njihovom radu te u skladu s profesionalnim standardima, stoji u reakciji.

>> Pogledajte video kako je Juncker uštipnuo Plenkovića

Komentara 119

GV
golub Vaso
16:40 22.12.2018.

njoj je inteligencija obrnuto proporcionalna ambiciji, a gazila bi preko mrtvih

RO
ronyday
16:22 22.12.2018.

Predsjednice ne možeš ti uvjeriti UDBA-u, komunjarsku gamad i njihove medije, radije udari gamad tamo gdje najviše boli. Pokreni lusraciju.

DU
Deleted user
17:12 22.12.2018.

Ljudi moji voli li tko od ovih na vlasti Hrvatsku državu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije