Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NASTAO SUKLADNO PROGRAMU'

Domovinski pokret o sličnosti vizuala: Ne bavimo se guglanjem slogana po Srbiji

Miroslav Škoro na Cvjetnom trgu objavio kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
06.03.2021.
u 20:41

Nekoliko sati poslije na internetu se počela širiti fotografija sa sličnim vizualom jedne udruge iz Srbije.

Predsjednik stranke Domovinski pokret Miroslav Škoro u subotu je predstavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. 

Škoro je na zagrebačkom Cvjetnom trgu obećao da će od jeseni Zagreb imati besplatne vrtiće, bolje gospodarenje otpadom, zatvaranje Jakuševca, pokretanje izgradnje sigurne i suvremene bolnice te nacionalnog nogometnog stadiona, za kojeg misli da bi se možda trebao zvati po Zlatku Cici Kranjčaru

Iz Domovinskog pokreta odmah su predstavili i vizual Škorine kandidature sa sloganom "Grad za sve nas". 

Posted by Miroslav Škoro on Saturday, 6 March 2021

Nekoliko sati poslije na internetu se počela širiti fotografija sa sličnim vizualom jedne udruge iz Srbije koja koristi isti slogan.  Udruga građana "Grad za sve nas" iz Srijemske Mitrovice osnovana je u ožujku prošle godine, a koristi svoju verziju vizuala koji je neke podsjetio na plakat Domovinskog pokreta. 

Nakon medijskih napisa o sličnosti ta dva vizuala oglasili su se iz Domovinskog pokreta: 

- Slogan je nastao u stranci sukladno programu koji je Domovinski pokret pripremio za izbore u Zagrebu. Ne bavimo se googlanjem slogana po Srbiji, poručili su kratko iz Škorine stranke. 

Komentara 22

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
20:43 07.03.2021.

To je "desnim domoljubima svejedno, nemaju drugoga! Pogledajte im "komentare ,ha Ha Ha Hhhhhhhh!

SO
sohnahoakasaa
15:54 07.03.2021.

Zakaj bi oni guglali po mitrovicama, srbjama i srbijicama kad to radi njegova drugarica čena. Ona jako 'dejstvuje' , 'sloganizuje' i na brzoj vezi je sa svojim zemljacima. Tu, u regionu i jakoj si svojoj dijaspori. Tu samo stanuje, kruh jede i decu školuje i 'dejstvuje' sa drugom si svojim miroSlavom.

ZZ
Zeko_zna
20:53 06.03.2021.

A majketi čim se vi novinari bavite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije