Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON BERNARDIĆEVE FOTKE

Oglasila se vlasnica kućice: Nismo zatvoreni, radimo kao catering, ne možete kupiti kuhano vino

Davor Bernardić
Instagram
04.12.2020.
u 23:31

Na pitanje kako to da je onda Davor Bernardić na njihovoj kućici kupio kuhano vino rekla je: "Kako znate da je kupio"

Bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić izazvao je burne reakcije javnosti kada je prije dva dana na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Sljemena na kojoj uživa u kuhanom vinu. 

- Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva - napisao je Bernardić sjedeći u Sljemenskoj kućici. 

Nakon njegove objave proširila se informacija kako je inspekcija došla na Sljeme te zatvorila Sljemensku kućicu, no vlasnica je za Večernji list demantirala takve napise. 

- Nije točno da je kućica zatvorena. Nikakva inspekcija nije došla. Kućica je radila u obliku catering usluga, no ograničeno. Na prozoru nudimo uslugu preuzimanja hrane jer na žalost nismo mogli poslužiti naše posjetitelje s pićem i kuhanim vinom jer su mjere na snazi. Ne može se kupiti kuhano vino kod nas. A u prirodi smo i voljeli bismo, ako nam se to dozvoli, ponuditi goste i kavom "to go"- izjavila je za Večernji list vlasnica Ivana Brčić, koja je bila pod pritiskom cijeli dan nakon što se fotografija proširila društvenim mrežama i počela kružiti priča kako su morali zatvoriti kućicu.

- Teško nam je što moramo odbiti naše posjetitelje u ove dane jer uz ovu prekrasnu zimsku idilu zaista je šteta ne popiti topli napitak i ugrijati se nakon zimskih radosti - rekla je.

Na pitanje kako to da je onda Davor Bernardić na njihovoj kućici kupio kuhano vino rekla je: "Kako znate da je kupio" i dodala: "Bero je dugogodišnji posjetitelj Zagrebačke gore i kao takvome, skuhali smo mu vino, postavili scenografiju i iskoristili zimsku čaroliju za super fotke".

Vlasnica poručuje da Sljemenska kućica može sve ugostiti i ovaj vikend, no samo uz stroge mjere koje su na snazi pa poziva građane na odmor i zabavu na Sljemenu uz naravno termosice i sve što je potrebno za zimske čarolije i radosti.

Komentara 14

LI
linkser2
06:40 05.12.2020.

bezveznjak napravi štetu i kada je na odmoru... rijetko bezvezan lik

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:47 05.12.2020.

"Pozzzzzz društvo. To sam ja, onaj za koga kažete da je blentav. A vid' me - 20 000 mjesečno u džep, ni ne povirim na radno mjesto u saboru, pijem kuhano vino u vrijeme prohibicije i zato imam osmjeh "od uha do uha". Sa osmjehom na licu shebao je znanje ovim poduzetnicima javnom objavom svog protuzakonitog ponašanja.

IN
inot
07:36 05.12.2020.

nisam ni mislil da je platil,takvi su naučeni uzimati ,a ne davati...fujpljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije