Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA IBIZA

Oglasila se Srpkinja sa snimke zbog koje je pala austrijska vlada

Tajana Gudenus
Foto: Screenshot RTRS
22.05.2019.
u 18:16

Žena austrijskog zastupnika Johana Gudenusa sve je porekla i dodala da nije utjecala na događanja koja su dovela do političkih previranja

Tajana Gudenus, Srpkinja koja je prisutna na snimci koja je na kraju srušila austrijsku koalicijsku vladu, obratila se javnosti pismenim putem, prenosi Dnevni avaz.

 

Ona se oglasila putem svog odvjetnika i priopćila da nije odgovorna za pad austrijske vlade.

Dodik u društvu supruge na svadbi Banjalučanke i zamjenika gradonačelnika Beča

- Ja nisam odgovorna za pad austrijske vlade, niti sam na bilo koji način utjecala na događanja koja su dovela do političkih posljedica i ostavke vicekancelara Savezne republike Austrije - navela je Tajana Gudenus u svojoj izjavi.

Odvjetničko društvo Stojković koje zastupa Tajanu priopćilo je da se "označavanjem naše stranke kao nekoga tko svojom "fatalnom privlačnošću"" utječe na politička događanja ona predstavlja kao figura koja može uništiti vladu jedne države, a ona sama postaje metom čime njezina sigurnost dolazi pod upitnik.

Mediji su otkrili da je ona supruga šefa zastupničkog kluba Slobodarske stranke Johana Gudenusa, jednog od prisutnih aktera na kontroverznoj snimci. Ona potječe iz srpske obitelji iz Hrvatske, a početkom rata je izbjegla u Banja Luku.

Ključne riječi

Komentara 10

DI
Direkt
22:53 22.05.2019.

Uvijek nešto oko srba. Prekrasna je svakako.

DE
dektiva
02:02 23.05.2019.

Kakve veze ima tko je i koje nacionalnosti je žena,neki bi trebali posjetit doktora jer bojim se da su bolesni...("ivanistina" npr.)

ME
Mesko
07:52 23.05.2019.

Čekaj, pa govorili su da su svi rođeni u Hrvatskoj Hrvati, bez obzira na etnos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije