Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVI ZAHTJEVI

Oglas u Facebook grupi izazvao lavinu komentara: 'Ja bih tebi dala 500 eura samo da ne dolaziš'

Plaže u Primoštenu su pune kupača
Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.08.2023.
u 13:19

Žena traži kuću u osami u blizini mora i s privatnom terasom, a spremna je potrošiti do 500 eura.

U Facebook grupi "Apartmani Hrvatska 2023. Tražim/nudim (iznajmljivanje)" pojavio se oglas u kojem žena traži kuću na osami u blizini mora, s laganim ulazom u more, terasu s cvijećem te da nema gužve na plaži, a sve po cijeni do 500 eura.

Oglas prenosimo u cijelosti: "Tražim smještaj za sebe i za prijateljicu u nekom lijepom smještaju, 23.08 – 5.9 uz more s privatnom terasom gdje možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima i s pogledom na more. Želimo terasu s cvijećem, a ne starim željezom pobacanim okolo, što nas je prošle godine dočekalo. Po mogućnosti odmah uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plazi da nema gužve. Parking mora biti obavezno za jedno auto i siguran od lopova, po mogućnosti garaža. Cijena do 500 eur jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno", napisala je.

Ispod oglasa zaredao se niz komentara, "Ja bih tebi dala 500 eura samo da ne dolaziš", napisala je jedna korisnica. "Nije problem u tome što tražite, vjerojatno negdje i postoji, ali način na koji tražite je i više nego odbojan i bahat. Možda da promijenite pristup biste i uspjeli. Sretno i lijep pozdrav", poručila je druga. "Neš’ se kupati…Mislim da si ti odsvirala svoje…morat ćeš početi i plaćati"; "Hahahah iznajmljivači i još uz to dobijete besplatnu glazbu"; "Hoćete još koju muzičku želju"; "Da sam kruha gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti tražiti apartman za te uvjete po toj cijeni", pisali su.

 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Zbog Pelješkog mosta, gosti se izmjenjuju kao na traci u Komarni

Komentara 23

VV
vila Velebita
14:29 16.08.2023.

oglas je bahat i arogantan! ne možeš tražiti sve što ona traži i onda još definirati maks.cijenu za to koja je ispod svakog minimuma! kad preračunaš, ispada da je to jedva preko 40 eura po danu, a još traži i da ima garažu i da je odmah uz more!?!? za tu lovu može dobiti garažu 10 km od mora! pa samo za čišćenje takvog apartmana cijena je oko 80 eura + pranje robe, porez, turistička članarina itd.

Avatar possibilis
possibilis
17:35 16.08.2023.

Ne razumijem...sad kad netko NUDI platiti manje od prosjeka- sad kao ne vrijedi princip "ponude i potraznje". Sad vrijedi sistem ponude i uvreda? Ponudila je. Moze samo dobiti ili izvisiti. Ako je ponudila prenisko- njen problem. Nece naci. Ali nekima je bolje da se o talvim cijenama uopce ne pise. Ili da se vrijedja one koji se u tim cijenama nadju

Avatar xenon
xenon
14:48 16.08.2023.

Oglas je napisao netko od iznajmljivača frustriran činjenicom da pojedini gosti svašta traže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije