Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O suđenju Perkoviću i Mustaču
Povratak na članak

Odvjetnik Veljko Miljević: Tužiteljstvo će imati teži posao

Na pitanje da li se ovim pravosudnim epilogom zatvara dio naše povijesti povjesničar Hrvoje Klasić je odgovorio da proces suočavanja s prošlošću nije ni započet kako spada.

Komentari 5

ZA
zagreb1111111111
08:39 17.10.2014.

Za moć i dobar biznis ubijalo se onda ubija se i danas. INA se pljačkala oduvijek a to se radi i dan danas.

VL
Avatar oneworld
oneworld
09:14 17.10.2014.

Miljeviću nebrini ti za Njemačko tužiteljstvo, ono je malo naprednije od tebe i onog udbaškog nobila.

VL
BU
Bulaba
08:45 17.10.2014.

Pakleni Nobilo će sa svojom Čubaka obranom pregaziti njemačke tužitelje. Da mi je vidjeti face njemačkih tužitelja kad se Nobilo prije ulaska u sudnicu obrati novinarima i u mikrofone smireno kaže kako nemaju nikakvih dokaza.

VL
NI
nicolatesla
09:00 17.10.2014.

Ove ljude treba poslati na promatranje. Ako je narod izbrao sebi takvu drzavu i takav politicki sistem u bivsoj drzavi, sta imate vi s tim? Sta su trebali stati na Hitlerovu stranu, mozda? Pa ovo je stvarno preslo svaku granicu, ovako u zdrav mozak obmanjivati narod. Ako su zvjerke ustase izgubile rat, zvjerke posto ni jedno normalno i zdravo bice ne moze zatvarati u logore narode drugih etnija, samo zlocinci i zlikovci zvjerski nastrojeni, poput Hitlera i saveznika mu, i ako su vrsili atentate po drzavi, napadali narod, terorizirali i orkestrirali zlocine, sta su ovi ljudi trebali pustiti ih da pobiju narod i razvale drzavu na silu? Naravno da ih je trebalo zaustaviti milom ili silom, nakon 800 atentata sto su izvrsili u bivsoj drzavi. Samo vi branite teroriste. Zanima me bi li tako branili i da nas sada tako netko napada iz tudjih zemalja. Ocito da bi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.