Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičenik za napade u Parizu
Povratak na članak

Belgijsko tužiteljstvo: Abdeslam optužen za teroristička ubojstva

Njegov odvjetnik Sven Mary rekao je da će njegov branjenik koji "surađuje s belgijskim pravosuđem" odbiti izručenje Francuskoj.

Komentari 4

RT
ribaric.tomislav
18:55 19.03.2016.

i njegovog branitelja treba uhapsit

VL
TA
tarzan
19:32 19.03.2016.

Išao po pomagače u izbjeglički kamp...a Europa i dalje prima te izbjeglice koji su u ustvari teroristi. Luda kuća. A ovome treba samo metak u čelo ili javno klanje na televiziji a ne humano suđenje. Koje smo mi bu_dale

VL
KU
kupatilo
00:36 20.03.2016.

Treba to rijesiti jednom za svagda.Neka oni ostanu u svojim drzavama i tamo se ubijaju.Nama ih netreba jer nikad neznas koje od njih terorist a dosta ih je.Pa nekse oni rokaju medjusobno.

VL
RA
radekbrod
19:24 19.03.2016.

i šešelja isto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.