Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DOKAZA Odustalo se od progona odvjetnika Mihaela Acalinovića

Odvjetnik ipak nije računalni pedofil

19.11.2008.
u 23:57

SPLIT – Istražni sudac Stanko Grbavac donio je rješenje o obustavi kaznenog postupka protiv viškog odvjetnika Mihaela Acalinovića, koji je priveden početkom godine zbog računalne pedofilije.

Dokaza, ispostavilo se, nije bilo pa je državno odvjetništvo odustalo od progona. Šefica Julijana Stipišić nije htjela o tome jer rješenje, kaže, još nije pravomoćno. Može biti, ali ne bude li se Acalinović žalio, tko bi mogao?

– Ovo je bila poruka sucima, a ne meni! Da znaju što su sve spremni napraviti – kaže odvjetnik Acalinović, koji zastupa kabelske operatere u sudskim sporovima protiv HT-a. Uvjeren je da je cijeli postupak zapravo “maslo” protustranke jer su navodni dokazi, dostatni za kaznenu prijavu, ali ne i daljnju fazu postupka, stigli s njihova servera.

– Tužit ću HT, policiju zbog postupanja i Novu TV zbog blaćenja i javne diskreditacije – najavio je Acalinović, koji je svojedobno dosta dobro kotirao u HDZ-u. No tamo su mu “akcije” pale jer ne puše unisono s premijerom Sanaderom. Acalinović tvrdi da Odvjetnička komora nije pokrenula postupak. Imali su, kaže, vjere u njega.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije