Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Oduzeo prednost moticiklistu i usmrtio ga

motociklist
Arhiva VL
09.12.2009.
u 11:41

Poginuli Ivan Matković upravljao je motociklom marke vulcan hurrier kada se sudario s Ivanom Č. (20) iz Solina koji mu je svojim peugeotom oduzeo prednost.

SPLIT - Ivan Matković (26) iz Kaštel Kambelovca poginuo je prometnoj nesreći koja se jučer navečer dogodila na križanju Solinske ceste i Vranjičkog puta.

Upravljao je motociklom marke vulcan hurrier kada se sudario s peugeotom koji je vozio Ivan Č. (20) iz Solina.

Nakon očevida, policija je utvrdila kako se prometna dogodila jer je vozač peugeota oduzeo prednost prolaska motociklistu koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:05 09.12.2009.

Dobro i je prosao, mogao je da do kraja zivota ostane bogalj, ovako , manje se patio!

MM
Mladen Miletić
12:43 09.12.2009.

Želite se izlagati velikom povečanome dodatnome riziku u Hrvatskoj; da poginete ili ostanete teški invalid kupite si mtorcikel.

BI
Biker
16:26 09.12.2009.

Kako mozete ovakove bljuvotine pisat , izgubio se jedan mladi zivot ne svojom krivicom , vec ga ubio vozac auta koji mu oduzeo prednost. Koliko automobilista usmrti pjesaka i biciklista , pa ovdje je kriv automobilist,a pljujete pomotoristi, Zasto mrzite ljude na motorima ??? Brate laka ti zemlja bila...Pocivao u miru... R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije