Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VNS-A
Povratak na članak

Plenković: Hrvatsku granicu čuva policija i tako će i ostati

Premijer ipak ne odbacuje do kraja mogućnost da se u odgovoru na krizu angažira i vojska bude li to uistinu nužno

Komentari 6

DU
Deleted user
16:46 05.03.2020.

Vojska na granicama je prijeko potrebna radi obrane nacionalne sigurnosti od ove invazije

VL
5S
505.scrtom
21:32 05.03.2020.

Zar je zaboravio što je rekao !?

VL
TI
Tigar60
11:06 06.03.2020.

Granica je granica i nitko nema pravo ugrožavati narod te države. I ako je Tito i drugi vojskom državu štiilli i mi. Postoje još uvijek KARAULE.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:47 05.03.2020.

Osobno nisam za Izraelski i Mađarski model dizanja zidova i žica na granicama ili rubnim dijelovima gradova, ali vidi se da ljudi nisu bili u svijetu, što me jako čudni za čovjeka poput predsjednika vlade, koji stalno boravi u stranim zemljama, ali očito ne hoda po trgovima i ulicama europskih gradova, naime svatko onaj tko je malo prošetao po europskim gradovima, mogao je vidjeti VOJSKU na ulicama, da vojnike u punoj ratnoj opremi kako se šetaju po trgovima i ulicama gradova, a sajmovi i veća događanja su zaštićena s kamenim preprekama i željeznim ogradama, što ukazuje da je stanje sigurnosti ugroženo, pa nisu svi sad blesavi, a mi jedini pametni. Pametnjakovići tvrde kako nismo u ratu, pa nije samo ratno stanje razlog za aktiviranje vojske, pa vojska pomaže i u gašenju požara, u drugim državama pomaže u slučaju većih nereda i remećenje javnog reda i sigurnosti jer policija nema toliko ljudstva. Isto tako nisam ljubitelj niti bivše jugoslavije, ali granicu tadašnje države je čuvala vojska koja je imala ovlasti pucati na ilegalne imigrante koji pokušavaju nasilnim i nezakonitim putem ući u državu. Ali su se stvari izokrenule i nitko ne poštuje zakone. Svi pričaju o nekakvim ljudskim pravima, stavljaju se slike jadne djece, a nitko ne priča da europa ne može sve te ljude primiti, da nema jednostavno fizički mjesta, niti to industrije mogu podnijeti, a za sudbinu djece su krivi roditelji koji su ih odveli na put bez povratka.

VL
DU
Deleted user
14:58 06.03.2020.

I vi ćete mi voditi državu , štititi njene granice i narod. Čista IZDAJA. Sve okolne zemlje razmatraju ili već djelomično jesu poslali vojsku na granicu samo vi dupelisci Diktatorske ekipe iz Brisela dalje ližeti njihove šu_ _e za par JUDINIH ŠKUDA. Sramota i izdaja. Ne bi vam čovjek dao da vodite kokošinjac sa dvije kokoši. Sve vas treba doživotno pozatvarati.

VL
LA
lajh1985
21:36 05.03.2020.

Zato policijska akademija prima i ljude sa trogodisnjom skolom...nit veza vise ne treba :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.