Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrazovanje i znanost
Povratak na članak

Održan Sabor Hrvatske akademske zajednice: 'Vjerujemo u Hrvatsku'

Održan je panel o nedostatku visokoobrazovane radne snage te je usvojena Deklaracija o važnosti istraživački orijentiranog obrazovanja i studentskog poduzetništva

Komentari 6

SD
sdpesticid
13:19 16.12.2018.

ovaj sabor ne zna za slučaj o pretučenoj djevojci i strahu njene majke i djece zbog hrvatskog pravosuđa te općenito sustava koji drma hrvatskom ili pak zna ? nije im neugodno što je nasilnik na slobodi ?

VL
CA
campa
15:30 16.12.2018.

Održan sabor akademske zajednice i što? Žalosna je naša akademska zajednica koja onako anemično i nezainteresirano gleda na događanja u Hrvatskoj.Nitko se ne buni na ovo naše političko sivilo.Nitko ne prigovara na ovu našu političku korupcoju i kršenje zakona.Hrvatska tone a oni šute onako jadno zatvoreni u svoje uskogrudne interese.

VL
CH
chanchir
08:47 16.12.2018.

sve HDZ ovi schupci.akademski schupci.

VL
AE
Aedes2017
15:22 16.12.2018.

Boras govori o istraživalačkom obrazovanju ??? za njega je ameba neistraženo područje .Koji smo na svijetu po prijavljenim patentima,citatima....jad,bijeda ,Boras .

VL
MI
miso
06:16 16.12.2018.

Pozdravljam skup! ...No, čini mi se politikantski! ...Kako da akademska zajednica o tom skupu nije bila obaviještena? Rado bih prisustvovao da sam znao za njega. … Kao da se pokušava ispraviti dobro utemeljen plodonosni pravac Hrvatske, zasnovan na dva principa:: "nama ne trebaju proizvodnje" (B. Škegro) i "kilo mozga dvi marke" (Ivan Milas). … Inače, smatram korisnim da se takva zajednica sastaje i da pomogne mladima uključiti se u znanost i gospodarstvo. ... Moje iskustvo pokazuje da je najbolji način takvog djelovanja dati mladima da rade na konkretnim i značajnim projektima. ... Danas takvih projekata nema, i to je posljedica naprijed rečenih dvaju principa, a i suština problema akademske zajednice, pa i društva u cjelini!

VL
MI
midea
16:15 16.12.2018.

akademici = uhljebi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.