Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U šumi kod Zadra

Zmija ugrizla djevojku dok je spavala: Vidjela sam je kako gmiže iz šatora

Zmija
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
22.05.2018.
u 11:54

– Pacijentica je zadržana, ali je dobro, nije ugrožena. Ima samo znakove lokalne upale, odnosno infekciju kože na ruci pa nije primila serum – rekli su liječnici.

Mlada 24-godišnja kamperica iz unutrašnjosti Hrvatske neće po dobrome pamtiti boravak u parku Musapstan kod Zadra. Naime, u noći s petka na subotu, dok je spavala u šatoru, ugrizla ju je zmija.

Odmah se probudila te ugledala zmiju kako gmiže iz šatora. Potom je u Općoj bolnici Zadar potražila liječničku pomoć, piše Zadarski list.

– Pacijentica je zadržana, ali je dobro, nije ugrožena. Ima samo znakove lokalne upale, odnosno infekciju kože na ruci pa nije primila serum. Liječnica koja ju je u subotu primila procijenila je kako nije bila riječ o otrovnici ili joj prilikom ugriza nije ubrizgala otrov, rekli su na Infektivnom odjelu gdje je ovaj slučaj zabilježen kao prvi ovogodišnji ugriz zmije.

>>Evo što obavezno morate napraviti ako vas ugrize zmija!

Zmija
1/3
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar arba_arba
arba_arba
12:49 22.05.2018.

Baba, to je bila zona razgranicenja- ja mislim da su to ostaci VSK

DU
Deleted user
14:26 22.05.2018.

Ništa strašno. Bolje nego da sam ju ja ugrizao.

AG
Agricola
14:29 22.05.2018.

Ja sam iz Zadra, znam taj predio, tamo nema poskoka, tamo blavor caruje. Tko zna što je nju ugrizlo. I postavlja se pitanje što uopće bilo tko ima raditi na Musapstanu u šatoru, to niti je kamp, niti je blizu mora, tako da je najverojatnije bila riječ o nekim ilegalnom droga-partyu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije