Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska magistrala

Odronjena stijena iznad Dubrovnika udarila u kuću

stijena dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/17
14.06.2016.
u 13:30

Ozlijeđenih nije bilo, a nastala je materijalna šteta.

Noćas se odronio veći komad stijene na Jadranskoj magistrali iznad Dubrovnika, a dio stijene pao je na kuću ispod magistrale. Nitko nije ozlijeđen, izvijestio je Dubrovačko-neretvanski centar 112. Stijena se odronila 20-tak minuta iza ponoći, a kako se neslužbeno doznaje, dio odrona pao je na obiteljsku kuću obitelji Krečak. 

Ozlijeđenih nije bilo, a  nastala je materijalna šteta.  Jadranska magistrala odmah je očišćena i promet se normalno odvija.  Ovo je drugi put u nekoliko godina da stijena padne na kuću iste obitelji.

>> Dugo je mirovalo: Napukla kuća uz najstarije klizište u Hrvatskoj

Komentara 2

PA
paleontolog
17:14 14.06.2016.

Pa sta ta stijena nije shvatila da je prevelika za uc kroz prozor?

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:51 14.06.2016.

Lako za to. Gore je kad ti Orešković s Marsa padne direkt u vladu :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije