Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALI JOJ TABLETE?
Povratak na članak

Određen istražni zatvor tražiteljima azila - osumnjičeni za silovanje djevojke (22) u Zagrebu

Oštećena djevojka za sebe je rekla da ima 22 godine, da je studentica poslovne ekonomije i da su joj počinitelji dali alkohol i tablete za liječenje epilepsije "lyrica" zbog kojih nije bila u stanju oduprijeti im se iako im je govorila da ne želi odnos s njima

Komentari 8

ZR
zrinx
14:33 20.02.2017.

samo se nadam da to sad neće postati svakodnevna pojava kao u Njemačkoj, gdje skoro svaki dan u novinama možeš pročitati kako migranti seksualno napadaju ili siluju žene.

VL
LI
liliZG
16:10 20.02.2017.

azilant i BIH-a, dajte mi samo objasnite kaj mu u bih rade, da je morao tu potražiti azil???

VL
GO
gooniegoogoo
13:30 22.02.2017.

to je svima koji se zalažu za ilegalne migrante barem prihvatljiva cijena za njihovu samilost i humanost. zločesti među nama bi rekli kako ljevica upravo to i želi, to bi rekli jer imamo istovjetne primjere diljem Europe, a pametni uče na tuđim greškama. a b...le ni na svojima. budući su oni pametni, a mi zatucani ognjištari, valjda su nešto iz tuđih grešaka naučili. samo želim zamoliti sve koji se zalažu da se pogledaju u ogledalo i upitaju; jeste li osobno svojim tijelom spremni platiti tu samilost i humanost, ili barem tijelima i životima svojih bližnjih?

VL
CU
cungalunga
14:09 20.02.2017.

dobrodošle izbjeglice

VL
DU
Deleted user
11:07 21.02.2017.

Za razliku od Njemaca naši ljudi su puno "kreativniji".Cure,ako vas netko gnjavi uđite u 1.kvartovski kafič i recite ekipi unutra.Budite onda sigurni da kad im oni "objasne" neke stvari bit če im puno jasnije nego da ih odvede policija.Ako se i pobune oni policiji nakon toga,bit če barem 50-ak svjedoka koji če potvrditi da su bili negdje drugdje.Jer ako te policija i sudstvo neče zaštititi onda če mo mi sami.Ako smo se mogli izboriti za svoju zemlju protiv puno goreg sistema,onda možemo riješiti i ovakve sitnice.Nek se nauče gdje su došli i kako če prolaziti ako misle da mogu nekažnjeno raditi šta žele.

VL
DU
Deleted user
14:23 20.02.2017.

treba ich po zakunu RH kaznit, nije dobro vršit propagandu protiv tih došljaka, svaki dan slušamo da tisuče Hrvata odlazi iz RH i oni su negdje došljaci i oni isto rade takve stvari kod drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.