Naslovnica Vijesti Hrvatska

Odmah se na studiju povežite sa 140 međunarodnih sveučilišta

Centar ZŠEM-a podrška je studentima u pronalaženju prvog zaposlenja i u daljnjem razvijanju karijere
11. lipnja 2018. u 11:12 712 prikaza
Zagrebačka škola ekonomije i managementa
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/7

Zagrebačka škola ekonomije i managementa 2013. postala je AACSB akreditiranom poslovnom školom u Hrvatskoj. Stjecanjem ove prestižne akreditacije, ušla je u zajednicu 5% najboljih poslovnih škola u cijelome svijetu. U 2017. godini ZŠEM je rangiran od strane globalne akademske mreže visokog školstva Eduniversal sa sjedištem u Francuskoj, kao jedna od tri najbolje poslovne škole u istočnoj Europi.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa | Autor : PROMO Foto: PROMO

Značajna mreža od preko 140 međunarodnih partnerskih sveučilišta i poslovnih škola diljem svijeta, preko 15% alumna ZŠEM-a koji su proveli jedan ili dva semestra na međunarodnoj razmjeni te više od 25% međunarodnih studenta sa svih kontinenta koji godišnje studiranju na ZŠEM-u, odraz su visoke internacionalizacije i značajnog međunarodnog utjecaja ZŠEM-a.

Career Centar ZŠEM-a podrška je studentima kako u pronalaženju prvog zaposlenja tako i u daljnjem razvijanju karijere. ZŠEM aktivno prati domaće i globalne trendove tržišta rada, a ZŠEM alumni zajednica broji već više od 2800 studenata koji su aktivni članovi hrvatske poslovne zajednice ili rade u međunarodnim kompanijama u svijetu.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa | Autor : PROMO Foto: PROMO

ZŠEM izvodi tri preddiplomska studija: studij ekonomije i managementa, studij poslovne matematike i ekonomije te studij poslovnog prava i ekonomije te diplomske i doktorske studije. ZŠEM je jedna od rijetkih škola na našem prostoru koja uz studije na hrvatskom, u cijelosti izvodi i studije na engleskom jeziku. Preddiplomski studiji upisuju se na temelju prijamnog ispita, a prijave su u tijeku na www.zsem.hr.

Putokaz za najljepše plaže na Pagu
Najljepše plaže na Pagu
Istražite koje su najljepše plaže i pronađite one koje će vam najbolje odgovarati

A1 izdvaja za Vas