Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ULOV NA CARINI

Odlučili prokrijumčariti ovčja crijeva pa ih sakrili s medvjedićima i tortom

Foto: Carina Srbije
1/4
12.02.2020.
u 10:49

Kad su ih carinici zaustavili, rekli su da nemaju ništa za prijaviti, te da su u susjednoj Bugarskoj kupovali darove za dječji rođendan.

Srpski carinici zaplijenili su 10. veljače 2020. godine 150 kilograma svježe usoljenih ovčjih crijeva za kobasice.

Državljani Srbije crijeva su htjeli zakamuflirati s dva velika plišana medvjeda i rođendanskom tortom. Kad su ih carinici zaustavili, rekli su da nemaju ništa za prijaviti, te da su u susjednoj Bugarskoj kupovali darove za dječji rođendan.

Kako bi to dokazali, carinicima su pokazali medvjediće i tortu. Čini se kako to nije bio dovoljan dokaz srpskim carinicima, koji su potom otvorili prtljažnik i otkrili dvije uredske sjedalice, a iza njih ogromna vreća sa svježe usoljenim ovčjim crijevima.

Pronađeno je nekoliko vreća istog sadržaja u prostoru za rezervne gume, te na zadnjem sjedištu i ispod njega. Jedna vreća bila je skrivena ispod navlake na suvozačevom sjedištu, izvijestila je Carina Republike Srbije. 

Ključne riječi

Komentara 1

GE
geez
11:01 12.02.2020.

zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije