Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jandroković poručuje
Povratak na članak

"Odlična suradnja Pantovčaka i Zrinjevca u izboru veleposlanika"

Ministar Jandroković tvrdi da je to još jedan veliki doprinos učvrščivanju institucija u Hrvatskoj.

Komentari 2

DU
Deleted user
09:37 23.09.2010.

Što je to karijerni diplomat? Jeli to čovjek koji cijeli svoj radni vijek provede u diplomaciji, a da u zemlji u kojoj tu dužnost obnaša nitko pojma nema što je to Hrvatsku i gdje se nalazi? Kako se postaje karijerni diplomat? Jeli i te ljude odabrao Sanader? Ako nije, stvar postaje još tragičnija, jer ste to onda uradili ti i prozirni.

VL
LU
lukcirus
17:54 23.09.2010.

Jandroković je rekao da će to biti riješeno u narednih nekoliko mjeseci. Ako je on to tako rekao ne zasluzuje biti ministar, ako pak tako pisu nasi vrli novinari onda ih bilo stid. Zalosno je da ima jos \"pismenih\" novinara koji rabu ove odvratne rijeci. Ne naredni niti narodni vec sljedeci tuko od tuke ili od guske sasma svedno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.