Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod utjecajem alkohola

Odjeven u Isusa pokazivao spolovilo ženi s djetetom, reagirala je i policija

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
19.07.2020.
u 20:29

Kako se neslužbeno doznaje, Talijan je slavio momačku, a njegovi su prijatelji bili odjeveni u rimske vojnike

Rovinjska policija je u subotu oko 20 sati u ulici Trg Svete Eufemije u Rovinju uhitila 43-godišnjeg talijanskog državljanina koji je pod utjecajem alkohola od 1,79 promila vrijeđao moralne osjećaje građana. Protiv njega je podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona protiv javnog reda i mira. 

Kako 24sata neslužbeno doznaju, Talijan je slavio momačku. Njegovi prijatelji bili su odjeveni u rimske vojnike, a on je glumio Isusa pred mnoštvom građana i turista na velikom molu. U jednom je trenu odlučio jednoj ženi s djetetom pokazati spolovilo i obnaženu stražnjicu.

Žena ga je prijavila nadležnim zbog vrijeđanja moralnih osjećaja. Policija je brzo reagirala i opkolila desetoricu talijanskih momaka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:27 19.07.2020.

Slično kao i neke parade. I tamo se svašta pokazuje i radi. Zar ne bi i one onda trebale biti zabranjene zbog vrijeđanja morala građana?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
07:10 20.07.2020.

MOZEMO ocekivat sve vise raznih performera ,koji uvijek vrijedaju moralna i religijska uvjerenja normalnih gradana , Talijani odjeveni u Rimske vojnike u Istri , to mi izgleda kao provokacija , kao da se ja obucem u Generala Gotovinu i odem u Beograd ili kao Ban Jelacic u Budimpestu ,Nikola Zrinjski u Istanbul ili Fikret Abdic u Bihac

VE
verica2
22:32 19.07.2020.

To nije umjetnički performans?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije