Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje Franji Vargi i Blažu Curiću

Odgođena rasprava u aferi SMS: Nitko se od svjedoka nije pojavio, Karamarko javio da ima visoki tlak

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
22.09.2020.
u 09:37

Supružnici Anka i Darinko Mikulić nisu objasnilo zašto se nisu pojavili.

Rasprava u aferi SMS, gdje se sudi Franji Vargi i Blažu Curiću, odgođena je jer se nitko od svjedoka nije pojavio. Tomislav Karamarko opravdao je svoj nedolazak visokim tlakom, a supružnici Anka i Darinko Mikulić nisu objasnilo zašto se nisu pojavili. Darinko Mikulić je inače bivši načelnik PU osječko-baranjske i sada je u mirovini.

Tužitelj Sven Mišković zatražio je da se brzinski provjeri gdje su svjedoci, a kako je utvrđeno da se do njih ipak ne može doći, odlučeno je da ih se na sutrašnju raspravu - privede. Bivšeg načelnika i njegovu suprugu tako će sutra na sud privesti njihove kolege.

Video: Afera SMS - odvjetnik Franje Varge Mario Poljak

Inače, sutra bi trebao svjedočiti i Ivica Todorić.

Po optužnici, Varga je lažirao SMS komunikaciju kako bi ona koristila Zdravku Mamiću u sudskom postupku protiv njega u Osijeku, ali je krivotvorio i prepisku koja je trebala poboljšati Todorićev položaj u postupku njegova izručenja uz Velike Britanije.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:47 22.09.2020.

Krasno, a da sud neke kazne podijeli ili neka ih uhite, strpaju u zatvor i neka se brane iz zatvora, pa ćeš vidjeti kako im se odjednom žuri riješiti slučaj! Krivo suđe, eto što!

OK
Omladinac koji to nije
10:13 22.09.2020.

Boze mili, kud sam zaso, ne znam puta ne znam staze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije