Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi – stari guverner
Povratak na članak

Boris Vujčić i Sandra Švaljek vodit će HNB

Upućeni se čude što mandat nije produljen viceguverneru Vedranu Šošiću, protiv izbora Vujčića bio je samo Ivan Lovrinović

Komentari 5

PU
Pukovnik
18:44 11.07.2018.

Kod nas se uvijek dokazano nesposobni ljudi vrte oko važni pozicija. Zato nam je tako.

VL
DH
dalibor.hren
19:10 11.07.2018.

Zar mu računi nisu već prepuni? Još jedan mandat???

VL
SU
suvaja
15:57 11.07.2018.

To se zna pet sest mjeseci ... ...hnb zastupa interese strang kapitala a ne imterse drzavve i nacije.. ...vujcic kao tito negda ...reforne sa istim personama su obicni bljak..

VL
OB
ObrenM
07:21 12.07.2018.

Nemoguce je odrediti tko je antipaticniji,-ljigavi"uhljeb"ili zenski Juda-zeljna pozornosti,novca i ......

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
20:28 11.07.2018.

Ha, ha, ha smijao se klaun! Mesija Andrej BBh je "predložio SDP-ov kadar Borisa i Bandićevu neprijateljku, Sandru za guvrenera i zamjenika HNB. a u stvari je samo pročitao popis sa imenima, koju je dobio od imperijalnog prokonzula zaduženog ii za HNB. Samo lud čovjek bi povjerovao da su se, ZNA SE vjerodomoljubi odrekli masne plaće (oko desetak tisuća EUR) i ostalih privilegija dali ih nekom sa strane, umjesto svojem zaslužniku. Naravno da je guvernerski Apostol Boris daljom sinekurom nagradjen za svoju vjernu službu Imperiji haosa (što je Hrvatsku koštalo vidljivih dvije i pol milijarde kuna). Isto je ranije radio i guverner Rohatnnski, a domicilni dvonožni papkari su ga maltene proglasili za svetoga. Čak su i maloumni SDP-ovci primjetili da je ovaj u proteklom mandatu radio na štetu hrvatske državne rage, ali ovo nisu uopće potencirali i bili su uzdržani prilikom glasanja (naravno da ne razljute imperijalnu aždaju). Zašto Hrvatska bojuje ljuti boj za Bugarskom, o šampionat u ekonomskom negativnom višeboju je najodgovornija HNB, koja je stabilnim kurskom Kune uz stalnu inflaciju učinila hrvatsku robu i usluge preskupim i time neprodajnim, a što je imalo za posljedicu čisto upropašćivanje industrije, a i agrar je na izdisaju. Kuna je već jednom skupo koštala hrvatske dvonožne papkare, a Vrhovnik je njenim povratkom ponovno usrećio domicilne vjerodomoljube. Dakle vjerodomoljubi samo napred u hrvatski Raj na zemlji sa svojom valutom , koja je tvrdja i od dijamanata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.