Naslovnica Vijesti Hrvatska

Odbor za zaštitu okoliša: Podržati put BiH u EU, ali uz poštivanje eko standarda

U dopisu koji potpisuje predsjednik odbora Branko Bačić navodi se kako je BiH potpisnica Konvencije o procjeni utjecaja na okoliš preko državnih granica (Espoo)
13. prosinca 2014. u 18:03 0 komentara 10 prikaza
Rafinerija Brod
Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Saborski Odbor za zaštitu okoliša i prirode pozvao je Vladu RH i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova da, podržavajući priliku Bosne i Hercegovine za napredovanje na putu europskih integracija, u okviru tog procesa inzistiraju na poštivanju ekoloških standarda od strane BiH te rješavanju pitanja onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu uslijed rada Rafinerije nafte Brod.

U dopisu koji potpisuje predsjednik odbora Branko Bačić navodi se kako je BiH potpisnica Konvencije o procjeni utjecaja na okoliš preko državnih granica (Espoo), koja obvezuje države da obavještavaju te konzultiraju drugu državu u svim velikim projektima koji bi mogli imati značajan utjecaj na okoliš preko državnih granica.

>>Bosanskobrodska rafinerija pred propašću, je li to šansa za sisačku

>>"Umanjili smo gubitak i nastavljamo s modernizacijom"

UMO Neuroscience
Neurofeedback
Zašto se sve više roditelja odlučuje za UMO igraonicu i što je to neurofeedback?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.