Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imali zamjerke
Povratak na članak

Odbor za ratne veterane odbacio prijedlog Zakona o pravima žrtava seksualnog nasilja

Iako su svi članovi odbora složni da treba obeštetiti žrtve silovanja te im zaštiti identitet u postupku utvrđivanja i dobivanja statusa žrtve, oporba je imala i nekoliko zamjerki na zakon

Komentari 7

HE
hercegovačkiponos
17:20 03.07.2014.

Vesna Nađ. Pa ta pokušava progurati zakon kojim bi se praktično amnestiralo Srbiju i počinitelje za počinjenje tih ratnih zločina. Ako se nekome tko ne plaća alimentacija, vrši ovrha na kuću i sve prihode, zašto u zakonu nema članka kojim bi se izravnog počinitelja natjeralo da plati i izravnu novčanu naknadu silovanoj ženi??? Ima li itko mozga u ovom Saboru i ovoj bezdušnoj Vladi. Bezdušnoj prema Hrvatskom narodu koji bi sam plaćao za tuđe ratne zločine!

VL
AJ
ajmo
17:11 03.07.2014.

Svi ste vi isti vas samo zanima vaša guza da je na toplom i da je buta para u đepu a ove jadne žene , za njih vas nije briga. Da su HDZ -ovci htijeli to riješiti več bi to učinili davno a ovi ako imaju dobre namijere neka to realiziraju i bez ovih. Mada sumljam da i ovi nemaju figu u đepu.

VL
ZA
zahira45
19:10 03.07.2014.

U ovoj Državi ništa ne valja. U ovoj Državi nikoga na vlasti nije briga!

VL
Avatar navijač
navijač
21:45 03.07.2014.

Nevjeruj udbašima ni kad darove nose.

VL
PO
ponavljac
19:31 03.07.2014.

Neupitno da žrtve trebaju dobiti naknadu , ali po ovom zakonu ja vidim idealnu mogućnost za muljanje , kao i sa statusom RVI (a i općenito invalida rada) , a kako bi ta gomila muljatora mohgla lagodno živjeti otimati će se od naivnih i poštenih prisilno umirovljenih vojnia i policajaca - uglavnom branitelja , bez skoro ikakvih mogućnosti z azaposlenje u struci . Ali da su bili pametni i obrazovani zar bi išli trođiti vrijeme za gomilu smrdljivog smeča ? ja sigurno ne bi , jer od smeća koje je bilo nesposobno imati svoju državu 1000 godina, nikako ne mogu očekivati da poštivati moj trud i znanje

VL
JA
jamanuša
21:14 03.07.2014.

samo je ovi gori od matića

VL
JA
jamanuša
21:15 03.07.2014.

a što je dosada ovaj večernji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.