Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOĐENA RASPRAVA
Povratak na članak

Odbor za ratne veterane: Drugi put o provedbi Zakona o hrvatskim braniteljima

Odgađamo točku za drugi put, nismo dobili mišljenje Vlade, rekao je članovima Odbora njegov predsjednik Josip Đakić (HDZ) koji je kratko prije toga zaključio tematsku sjednicu istog Odbora

Komentari 4

CH
chanchir
16:13 29.01.2020.

tome odboru samo mogu rec...da vas moze bit sram ko van je predsjednik....

VL
ZI
zip123
17:12 29.01.2020.

Djakicu,jos postojis tamo?

VL
AM
AMD------------------------
17:01 29.01.2020.

djakic nicemu casnom pridonio nije niti ce,to je bandicevina u najgorem smislu . njegova kandidatura na presjednickim izborima je prljava .

VL
MI
misho32
17:22 29.01.2020.

uspjeli su izigrati hrvatske dragovoljce tom podjelom na bezbroj udruga udruga veterana sa kojima manipuliraju , i sada konkretno naši najzaslužniji heroji su građani drugog rada koji moraju skrivati da su učestvovali u ratu i koje svako malo povlače po sudovima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.