Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Odbor za ratne veterane: Drugi put o provedbi Zakona o hrvatskim braniteljima

Odgađamo točku za drugi put, nismo dobili mišljenje Vlade, rekao je članovima Odbora njegov predsjednik Josip Đakić (HDZ) koji je kratko prije toga zaključio tematsku sjednicu istog Odbora
29. siječnja 2020. u 15:14 4 komentara 4630 prikaza
23. tematska sjednica Odbora za ratne veterane
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Saborski Odbor za ratne veterane u srijedu je odogodio raspravu o Izvješću o provedbi Zakona o hrvatskim braniteljima za 2018. godinu, jer nije dobio Vladino mišljenje o tom dokumentu. 

Josip Đakić DISKREDETIRANJE DEURA Tri veteranske udruge prozvale Đakića: To je pokušaj sramoćenja braniteljske populacije'

Odgađamo točku za drugi put, nismo dobili mišljenje Vlade, rekao je članovima Odbora njegov predsjednik Josip Đakić (HDZ) koji je kratko prije toga zaključio tematsku sjednicu istog Odbora. 

VIDEO 23. tematska sjednica Odbora za ratne veterane

Odbor se bez rasprave suglasio s Vladinim prijedogom da se za predsjednika Upravnog vijeća Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, umjesto preminulog akademika Franje Šanjeka, imenuje dosadašnji potpredsjednik Filip Hameršak, a da novi potpredsjednik bude Ivica Poljičak. Suglasio se i da se za člana Vijeća ponovno imenuje Miroslav Akmadža kojemu mandat istječe 3. ožujka ove godine. 

Zoran Vakula
PROGNOZA ZA HRVATSKU
Vakula otkrio kakva bi trebala biti veljača i koliko će biti oborina
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • chanchir:

    tome odboru samo mogu rec...da vas moze bit sram ko van je predsjednik....

  • zip123:

    Djakicu,jos postojis tamo?

  • ------------------------------:

    djakic nicemu casnom pridonio nije niti ce,to je bandicevina u najgorem smislu . njegova kandidatura na presjednickim izborima je prljava .