Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO ODLUKA

Odbor za pravosuđe u četvrtak intervjuira kandidate za šefa Vrhovnog suda

Zagreb: Sjednica Odbora za pravosuđe, raspravlja se o izboru predsjednika Vrhovnog suda RH
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
06.09.2021.
u 11:29

Predviđeno je 15-minutno predstavljanje programa rada za svakog kandidata, te pola sata za pitanja i razgovor s kandidatima

Saborski Odbor za pravosuđe u četvrtak 9. rujna od 13 sati razgovarat će s petero kandidata za predsjednika Vrhovnog suda.

Predviđeno je 15-minutno predstavljanje programa rada za svakog kandidata, te pola sata za pitanja i razgovor s kandidatima.

Danas će biti objavljena mišljenja Opće sjednice Vrhovnog suda zašto su dali 29 glasova za kandidaturu dr. sc. Marina Mrčele, vršitelja dužnosti predsjednika VS-a, četiri glasa mr. sc. Radovanu Dobroniću, sucu Trgovačkog suda u Zagrebu, te nijedan glas preostalih troje kandidata.

VIDEO Ustoličenje mitropolita Joanikija: Policija od jutra baca suzavce, prosvjednici zapalili gume

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije