Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGRED NA UTAKMICI Prekinuta subotnja utakmica odbojkaša Gorana i Splita

Odbojkaš suca udario šakom u glavu

07.12.2008.
u 09:59

BIBINJE - Odbojkaš Gorana iz Bibinja, 30-godišnji igrač i trener Vice Fuzul, udario je u subotu navečer oko 18.30 sati u školskoj sportskoj dvorani u tome mjestu glavnog suca utakmice, 47-godišnjeg Zorana K. iz Šibenika, a koji je sudio utakmicu 10. kola Prve- B lige protiv momčadi Splita. Nezadovoljan jednom sudačkom odlukom bibinjski odbojkaš je prišao šibenskom sucu te ga šakom udario u glavu.

Sudac je zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je protiv nasilnog odbojkaša podignut optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Kako nam je rekao delegat utakmice Dalibor Masnov iz Zadra, do izgreda je došlo u trenutku kada je momčad Splita vodila 2:1 u setovima, dok je u 4. setu rezultat bio 9:7 u korist Gorana.

Bibinjski igrači bili su na servisu, a lopta se od bloka Splita odbila u polje Gorana i to uz samu crtu. Drugi sudac utakmice, Margit V. iz Šibenika pokazala je da je lopta pala u polje, tako da je glavni sudac dodijelio bod Splićanima, dok je Fuzul smatrao kako ta odluka nije ispravna.

Odmah je silovito krenuo prema glavnom sucu koji je sjedio na visokom stolcu izdignutom iznad terena te počeo prosvjedovati, a na što nema pravo jer nije kapetan svoje momčadi. Glavni sudac pokazao mu je žuti karton, što je Fuzula silno razljutilo te ga je počeo psovati, vrijeđati i prijetiti mu pa se šibenski sudac mašio za džep kako bi mu pokazao crveni, isključujući karton.

Čim je to Fuzul vidio, popeo se na stepenicu stolca te ga opalio šakom u glavu- ispričao nam je Dalibor Masnov te dodao kako su nasilnog Vicu Fuzula ubrzo smirili njegovi suigrači, dok je Masnovo kao delegat utakmicu odlučio prekinuti, a u zapisnik su unesene izjave sudaca o spornom događaju.

Inače, na utakmici nije bilo ni policajaca niti redara. Dalibor Masnov nam je još kazao kako je Vice Fuzul, igrač i trener Gorana, poznat kao odličan odbojkaš nagle naravi, no kako prema njegovim saznanjima dosad nije bio prijavljivan za ovakve izgrede.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije