Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI POLA NOVCA

Odbio je poslužiti, a sad ga tuži: Za konobara prikupljeno više od 105 tisuća dolara

Za konobara je prikupljeno više od 105 tisuća dolara
Foto: Screenshot/YouTube
17.07.2020.
u 10:29

Amber Gilles je htjela javno poniziti konobara koji ju je poslužio bez maske tvrdeći da je to glupo i da su glupi svi koji nose masku.

Amber Gilles prošlog je mjeseca na Facebooku objavila fotografiju konobara iz Starbucksa i napisala da ju je odbio poslužiti nakon što mu je rekla da njoj ne treba maska.

Naime, slika se brzo proširila društvenim mrežama i, na njezinu nesreću, svi su stali uz Lenina i pokrenuli akciju na kojoj je do sada skupljeno više od 105 tisuća dolara. Sada je najavila tužbu i rekla da želi pola novca.

Gilles je za Fox4 News rekla da će poduzeti pravne mjere kako bi dobila pola novca koji je skupljen za konobara jer njezino zdravstveno stanje ne dozvoljava da nosi masku. Gilles tvrdi da masku ne može nositi zbog akni i astme, a novinarima je pokazala nalaz od kiropraktičara, napisan rukom, u kojemu se navodi da ona ima probleme s disanjem "koji joj onemogućuju nošenje maske ili bilo koje vrste pokrivala za lice". Novinari su kontaktirali kiropraktičara, ali nije htio više razgovarati o tome.

Gilles je navodno kontaktirala i odvjetnike.

Amber Gilles je htjela javno poniziti konobara koji ju je poslužio bez maske tvrdeći da je to glupo i da su glupi svi koji nose masku. 

"Upoznajte Lenina iz Starbucksa koji me odbio poslužiti jer nisam nosila masku. Sljedeći put ću pričekati policiju i ponijeti medicinsku potvrdu", napisala je i objavila njegovu fotografiju. Nemalo se iznenadila kad su ljudi, umjesto da je podrže, počeli prozivati nju. 

VIDEO: Za Lenina je prikupljeno više od 105 tisuća dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije