Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetio ubojstvom

Nošenje maski u trgovini: Upozorio muškarca da stavi masku, a on u njega uperio pištolj

Foto: Twitter
17.07.2020.
u 09:00

'Osumnjičeni je identificiran i surađuje u istrazi', priopćeno je iz policije

U trgovini Walmart u Royal Palm Beachu u subotu, 11. srpnja, muškarac koji nije nosio masku na licu uperio je pištolj u drugog kupca koji je masku nosio. Smatra da se da je povod incidenta bilo upravo nošenje, odnosno nenošenje maske. 

Muškarac koji nije nosio masku gurao je starijeg muškarca u invalidskim kolicima kroz trgovinu. Muškarac u invalidskim kolicima navukao je crveni šal preko lica. Snimka nadzorne kamere prikazuje kako im je kupac s maskom prišao te kako su razmijenili nekoliko riječi. Muškarac bez maske tada je izvadio pištolj i prijetio drugome da će ga ubiti. 

Djevojčica je povukla za ruku kupca u kojeg je pištolj bio uperen, a još je jedan čovjek naišao i bio spreman intervenirati. 

Muškarac bez maske i muškarac u invalidskim kolicima tada su se uputili prema parkiralištu i otišli. Tijekom incidenta nitko nije ozlijeđen, piše CBS Miami

Policija je priopćila kako su otkrili tko je muškarac koji nije nosio masku. 

"Osumnjičeni je identificiran i surađuje u istrazi", rekla je glasnogovornica šerifa Teri Barbiera i dodala: "Istraga je i dalje otvorena i aktivna", prenosi Newsweek.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
indije45
10:57 17.07.2020.

Opičeni Ameri

DU
Deleted user
00:19 18.07.2020.

Ahahahaaa, i ovo su vase gazde sto im virite iz supka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije