Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Neobdareni heroj'

Odbila prosidbu pred prepunim stadionom, a onda ga dotukla razlogom

Foto: Screenshot
1/2
14.02.2014.
u 17:41

Iako ga je razlog odbijanja dodatno dotukao, Patrick je u intervjuu za Huffington Post naglasio da ga to i nije toliko iznenadilo

Patrick Moote javno je osramoćen nakon što je njegova djevojka odbila prosidbu pred prepunim košarkaškim stadionom. Snimka nemilog događaja brzinom munje proširila se internetom, no tu Patrickovim mukama nije bio kraj. 

Kad ju je poslije upitao zašto ga je odbila, dobio je odgovor od kojeg se svakom muškarcu ledi krv u žilama. Njegova nesuđena supruga, naime, nije bila zadovoljna veličinom njegova penisa.

Iako ga je razlog odbijanja dodatno dotukao, Patrick je u intervjuu za Huffington Post naglasio da ga to i nije toliko iznenadilo.

– Nije da nisam znao da je to problem. Gledam ga svaki dan pa sam mogao pretpostaviti što se zbiva – rekao je Patrick.

Nakon što se oporavio od početnog šoka, Patrick je počeo razmišljati o tome da je veličina muškosti pitanje koje zabrinjava svakog muškarca, no o njemu nitko ne želi javno razgovarati. Iz tog je razloga odlučio snimiti dokumentarac "Neobdareni heroj" u kojem je zabilježio brojne metode povećanja svoje muškosti.

U nastavku pogledajte snimku neuspjele prosidbe i Patrickov intervju:

>> Zbog njegovog pitanja gotovo se ugušila! Ovo su najluđe prosidbe

Komentara 36

DU
Deleted user
19:05 14.02.2014.

majstere ako ima 8 cm ... nekom ce vec pasati ... samo glavu gore!

DU
Deleted user
19:00 14.02.2014.

Možda se uda za magarca. Bar će u jednom pogledu biti sretna.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
18:41 14.02.2014.

Što je tražio to je i dobio. Zar nikad nije vidio kako se slični njemu uporno brukaju po youtubeu? Treba doista biti nemaštovita primitivčina pa od osobne intime praviti javni dernek i cirkus. I to na utakmici. Baš jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije