Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi u bijelom
Povratak na članak

Odbacujemo ružne glasine jer radimo kvalitetno i savjesno

U našu je redakciju stiglo pismo djelatnice bolnice, u kojem se osoblje i pojedine liječnike optužuje za aljkavost i nestručnost.

Komentari 4

30
304050
23:06 16.10.2011.

Dotična gospođa još je premalo napisala, ovo je katastrofa od liječnika. Lijepe sobe, super kreveti, sve novo i lijepo, ali uzalud kad te nema ko izliječiti( čast izuzecima).

VL
MM
mmmmm
21:06 24.10.2011.

U stručnost se ne bih štel mešati. Odnos prema pacijentu pojedinaca je zabrinjavajuća. Ne uvažava se, npr. riječ pacijenta da je ono što dotični radi bolno, neizdržljivo. Posljedice tako jedne intervencije je povreda sa trajnim posljedicama jednog od organa.

VL
BI
bigred1
14:03 01.11.2011.

ja imam dobro mišljenje o bolnici još dok je bila u barakama. od 98. sam bio često na pretragama,terapijama i 2 x sam bio pacijent. zbog embolije 20 dana i upale i operacije žuča 14 dana.

VL
ČI
čistilište
10:28 02.11.2011.

Malo tko misli na posel, važnije je biti u milosti SDP-ovaca i napredovati bez potrebne stručne spreme(glavna sestra operacije, glavna sestra sterilizacije),važno je biti dobar i s glavnom sestrom bolnice koja je ostala na položaju zahvaljući svom suprugu, visokopozicioniranom SDP-ovcu, a za bolesnike nitko ne pita! Važni su samo narihtavanje plaća!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.