Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo branitelja:
Povratak na članak

Vlada je osnovala Povjerenstvo za proglašenje Vukovara mjestom posebnog pijeteta

Vlada Republike Hrvatske je osnovala Povjerenstvo za proglašenje Vukovara mjestom posebnog pijeteta s ciljem analize stanja, svih povijesnih, gospodarskih i demografskih okolnosti i zakonskih propisa, priopćeno je iz Ministarstva

Komentari 27

DU
Deleted user
16:57 14.11.2018.

Slijedeci potez vlade ce biti osnivanje stalnog povjerenstva za sva moguca povjerenstva...

VL
Avatar gordi
gordi
16:52 14.11.2018.

Medved bit će najgori ministar branitelja ikad i nadam sekazneno gonjen...zabranio registar branitelja jel tamo ima puno rodjaka koji ratišta vidjeli nisu a uživaju u braniteljskim mirovinama...a presedan da se 13 000 lažnih branitelja 27 godina nakon rata mogu proglasiti ratni invalidi nema nigdje u svijetu...sramota me kao veterana domovinskog rata da mi je ova spodoba ministar

VL
Avatar MK
MK
15:52 14.11.2018.

Ma funkcioniranje pravne drzave i procesuiranje ratnih zlocinaca bilo bi sasvim dovoljno gospodine Ministre Medved... Znaci Kajkic nemoze nazad na posao jer je Vukovar "mjestom posebnog pijeteta"? Interesantno obrazlozenje!

VL
TM
trade_mark
16:33 14.11.2018.

mmm... novo povjerenstvo! sexy! kolike su naknade za povjerenike? se može još nekako ugurat u povjerenstvo?

VL
RI
rightside
16:06 14.11.2018.

ja mislim da tu ne treba povjerenstva ,da se sve zna o vukovaru,, a umjesto povjerenstva mozda da anemija imenuje svog drugara savorica,,nek on tu vidi sta se moze i nek pobere opet koji milion kuna,,za par dana rada,,))))))

VL
SA
sargu123
17:03 14.11.2018.

S koliko će službenih automobila visoke klase raspolagati to povjerenstvo?

VL
UV
Uvjekprotiv
15:30 14.11.2018.

Kako takve smradove ko ti nisu pobili na Ovčari .

VL
DU
Deleted user
18:32 14.11.2018.

Vukovar jeste mjesto posebnog pijeteta. Točka. A još jedno povjerenstvo povjerenstva radi je još jedan ured za istraživanje ruda i gubljenje vremena katastrofične nam vlasti od rata naovamo. Umjesto da pohapse i osude zločince oni organiziiraju povjerenstva. Referendum je jedinoo svjetlo na kraju ovog jadnog masu puta prefarbanog tunela...

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:28 14.11.2018.

Svi komentari gore pri vrhu po plusevima su ustvari neprijatelji HR pa očajavaju već pri samoj pomisli na Vukovar !

VL
CI
cinbenik
17:18 14.11.2018.

Cisti dokaz ,da HDze politizira Vukovar..Hocemoli i dalje ici u dvi kolone,jedna na plinskim bocama sa krizevima,a druga sa satorom...Hoceli to povjerenstvo ,zabraniti djeci heroja Vukovara da obiljezaju obljetnice svojima,zbog koji Vukovar i jeste vukovar...Povjetrenstvo za povjerenstvom,a sto su neleganiu i nebirani,sto politicki trguju i ucjenju,rastjerivajuci sve Hravte iz Hravtske,a tako i Vukovarce i unistavajuci sve Hrvatsko...Pa sta je Vukovar do sada bija...Pa svake godine Hrvati 100% se prisjecaju Vukovara pacenika ,koji su HDze vladi pisali optuznicu za izdaju,koja se taji...jeli HDze tako zeli nadoknatiti povisne pogreske i oko Vukovara i u opce,zbog politike koju su vodili stradalo je prekomjerno oko 5000 Hrvata,a onda se samoubilo oko 4000 branitelja zbog HDze jednoumne nejednakopravnosti...Znaci sada ce HDZe,tom idejom, za svagda staviti "sapu" pipak hobotnice na Vukovar,umjesto da odgovaraju za povisne pogreske politike koju su vodili,i zbog koje smo prekomjerno stradali,oni joope "kupuju" Vukovar,na sebi svojstven nacin.....Nikavo povjerenstvo ni odluke netrbea Hrvatima,Hrvati Znaju stra je Vukovar...Povjerenstvo nelegane vlade ,nenarodne ,koja trguje politicki ucjenjuje i vlada nedemokratski,sigurno nista dobra nece donijetiu Hrvaticama i Hrvatima,samo podjele mrznju,kao i do sada sa vladavinom stranke opasnih namjera.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:05 15.11.2018.

Što to braniteljska "mečka" hoće da proglasi Vukovar grobljem, jer se pijetet ukazuje mrtvima. Moglo bi se govoriti o Franjingradu, kao gradu od posebnog državnog interesa (skrbi), kojeg treba potporovati na svaki mogući način, ali ne isti "sahranjivati". Bože naš dobri Hrvatski izbavi nas od naših nepismenih i nesposobnih vlastodržaca, jer će Tvoje najvjernije stado završiti u istorijskoj ropotarnici, a iza njega će ostati samo latinični stećci!

VL
Avatar stef99
stef99
18:03 14.11.2018.

Zbog ravnoteže istina treba osnovati i povjerenstvo pijeteta za Jasenovac, pa za Oljuju, pa za Bljesak, pa za gladne i jadne pemzionere, .......... ba.

VL
DI
Direkt
18:02 14.11.2018.

Povjerenstvo za izdaju Vukovara !!!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
15:06 14.11.2018.

'Odbacujemo insinuacije da se narušava tradicija održavanja vukovarske Kolone sjećanja ukoliko se u koloni naš i suparnicki idol Ante i Šljiva drže za ruke i izljube u duhu bratstva i jedinstva kao za vrijeme zajednickog haškog robijaškog križnog puta '

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.