Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europarlament
Povratak na članak

Odbačeni zahtjevi da postanemo liberalniji od EU

Odbačen je i amandman koji je trebao pozvati vladu da omogući Hrvatima da mijenjaju spol čak i bez prethodno obavljenog kirurškog zahvata.

Komentari 12

OG
Oger
16:38 20.02.2013.

"......jedan amandman Monice Macovei je prihvaćen, i to onaj koji govori da treba ohrabrivati istraživačko novinarstvo u Hrvatskoj." Dajte taj amandman Karamarku da ga prepise milijun puta. On je inace specijalist za zatvaranje istrazivackih novinara.

VL
TR
tramontana
16:41 20.02.2013.

Sta je na sve to rekla Anticevicka?

VL
OB
-obrisani-
16:54 20.02.2013.

Dakle, rezolucija ide svojim tokom .. ništa novog , a ovih "pametnih" će uvijek biti ... oni bi svoje radikalne ideje utrpali drugima, kad već ne mogu doma kod sebe.

VL
OB
-obrisani-
17:17 20.02.2013.

Nedavno je Tomislav Nikolic javno izjavio da Srbija cini sve sto je moguce da Hrvatska ne udje u EU.A oni ce i crnog djavla potkupiti da bi Hrvatskoj nastetili...i danas nije tesko pronaci ljude koje se vrlo lako za novac moze kupiti...Tko su najbolji Srpski prijatelji?Slovenija i Rumunjska.Neka kupe Bugare ako mogu.

VL
AU
autoritet
17:40 20.02.2013.

Pa ima li išta važno u EU a da nije vezano za homoseksualce i slične? Na svakom koraku samo te iritantne kreature

VL
MR
mrzimnerad
17:53 20.02.2013.

@volimsvoje; potpuno si u pravu ! Boje se Bugara ko vrag Tamjana. Na granici sam služio 1973 ondašnju vojsku i to dobro znam. Nek nam je i težak put, ali nesmijemo zaboraviti, i to već sutra ko nam je pomagao, a ko podmetao noge. Friga se meni za komšije preko Dunava, od njih ima koristi samo Todorić i njemu slični, naravno i naša vrla vlast! Dakle, učiti iz povijesti i pamtiti.Vrijeme je da se cirkus na granici sa susjedima prekine i šurovanje lopova, ubojica i švercera. Hrvati još nisu shvatili da smeće koje kupuju kod susjeda plačaju i po nekoliko puta skuplje, kad se sve u konačnici zbroji !

VL
OB
-obrisani-
18:11 20.02.2013.

Hrvatski političari s kojima smo neslužbeno u kuloarima razgovarali o ovom amandmanu ironično su komentirali: “Super, traže od nas da budemo liberalniji nego što su same članice EU.” … I usput dodali,” traže od nas da budemo .ebeniji nego što su same članice EU kad uđemo”

VL
OB
-obrisani-
18:26 20.02.2013.

Jutros sam bio u drustvu jednog EU parlamentarca iz BRD i upitao sam ga za Hrvatsku i njen pristup u EU kao i Slovenske ucijene i ratifikaciju.Znate sta mi je odgovorio?. Hrvatska? to je gotova stvar.Hrvatska je u EU i nista je ne moze sprijeciti da ne udje u EU.Moze i Slovenija i Njemacka (ako hoces) da ne ratificiraju ugovor ili bilo tko drugi ali Hrvatska je cec u EU,Hrvatska je dobila neku zadacu koju je ,,vec" obavila i sve su se clanice potpisom ,,obavezale" da Hrvatska ako to ispuni da ulazi u EU i nikakvi uvijeti vise.To su njegove rijeci!

VL
OP
objektivni_promatrač
18:38 20.02.2013.

Jel zna netko koliko je u svojoj "karijeri političara" ovaj Jozo Radoš promijenio stranaka. Pa on je zaista čovjek za sva vremena i sve stranke! A sve u cilju dobivanja ovakovog radnog mjesta! Bravo Jozo! Ti si naš idol. Sve u cilju da ništa ne radimo!

VL
YU
yututu
18:56 20.02.2013.

Odbačeni zahtjevi da rvati budu veći pe.erčine od pe.era samih

VL
MA
matildica
20:54 20.02.2013.

eto kao i u saboru rh i u evropskom parlamentu sjede ljudi koji baš nemaju puno inteligencije

VL
OS
osvrt
10:17 21.02.2013.

Blago nama kad nam drugi kroje zakone. Što smo mislili da ćemo dobiti u eu? Nekome drugome je više stalo da Hrvatske i njenih građana od njih samih? Baš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.