Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mislio ozbiljno

Odbačena kaznena prijava protiv škverskog sindikaliista Šegvića

zvonko šegvić
Ivo Cagalj/PIXSELL
26.04.2013.
u 14:25

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu protiv Zvonka Šegvića, zbog prijetnji ubojstvom predsjedniku Uprave škvera Tomislavu Debeljaku.

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu protiv Zvonka Šegvića, čelnika Nezavisnkog sindikata Brodosplita, zbog prijetnji ubojstvom predsjedniku Uprave škvera Tomislavu Debeljaku.

Šegvić je prijetnju uputio u afektu, motiviran nastojanjem da zaštiti kolege od otkaza te nije zaista mislio ubiti Debeljaka kao što je rekao. Tomislav Debeljak nije osjećao strah za vlastiti život, što je doprinijelo odbacivanju prijave.

>>Brodosplitov prvi posao pod vodstvom Debeljaka za 6 mil. kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije