Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovrinović:
Povratak na članak

'Od Vlade tražim da u Saboru pokrene opoziv guvernera HNB-a Borisa Vujčića'

HNB je u prvih šest mjeseci ove godine ostvario novi golemi gubitak od 1,3 milijarde kuna, tvrdi Lovrinović

Komentari 8

GU
General_U
14:04 18.10.2018.

Podguzne briselske muhe slugani mmfa i centara moći ,sve rade u korist naše štete...pri tom mislim na političare, a ovaj vujčić radi isto proglašen je za najboljeg guvernera u ji... europi sad vidimo i zašto... tako je i njegov prethodnik rohatinski dobijao nagrade oood bjelosvjetskih hoßtoplera kojima je služio....samo za zlato koje je prodao u londnu i švici zaslužio je da ga se nikad ne pusti iz kaveeza sve je to st.. izdajnička lopine...

VL
DU
Deleted user
12:52 18.10.2018.

Koga da ja pozovem na odgovornost što su mi udijeli u jednom fondu pali za 10% u zadnjih mjesec dana? Lovrinoviću imao si priliku sudjelovati u izvšnoj vlasti pa si odustao jer tamo svaki potez ima svoju cijenu, a blebetanje u Saboru ništa ne košta niti obvezuje.

VL
Avatar javorko
javorko
13:31 18.10.2018.

u Vladi trenutno prevladavaju dvije struje jedni su prepedeni pokvaranjaci a drugi su glupavi i neuki postenjaci i koji je vas izbor

VL
DU
Deleted user
13:26 18.10.2018.

Profesor ima prijedlog da se sve podjeli zaposelnicima......

VL
ZN
znamistinu
15:55 18.10.2018.

Zamislite zivim u inozemstvu i cak sam tu od jdnog australskog profesora uspio cuti da je HNB los, nista dobro i da neznaju posao!. To sam cuo na jednom sveucilistu u Njemackoj. Lovrinovic je u pravu. Vujcici je narcisoidni, bahati tip koji gleda d auhvtai lovu. nisat nije napravio z azemlju. Drzavna revizija treba da zade u HNB da se otkrije sto se to tamo radi kada su uspjeli tolike gubitke nakupiti a banke ih skupo placaju!

VL
JE
Jevco
09:52 19.10.2018.

to je sve sto znaju i u tom pogrese pa im ne prodje zahtjev to je dosad naj pametnija oporba

VL
KA
karasbranko
13:32 18.10.2018.

Samo stručni članovi Sabora mogu donositi odluke koje imaju svoju cijenu, a Lovrinović nije dovoljno stručan da bi se mogao umješavati u tako odgovorne poslove koji mogu biti štetni za RH.

VL
IV
ivomarjanovic28
15:04 18.10.2018.

Lovrinovic sve zna a u stvari ništa ne zna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.