Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvježenje
Povratak na članak

U utorak stiže promjena vremena uz obilne pljuskove i grmljavinu

Kiša će već ujutro biti na sjevernom Jadranu, a od sredine dana i u zapadnim predjelima unutrašnjosti, a prema večeri i drugdje

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
09:30 13.08.2018.

popodne ćete promijeniti prognozu, navečer opet dopuna i izmjena, a sutra ujutro nešto sasvim novo... i da, znate da ako odmah ne prestanemo voziti aute na naftu da će za 100 godina biti toplije? jer zadnje veliko zatopljenje je isto bilo rezultat povećane potrošnje fosilnih goriva, pa je zemlji trebalo desetke milijuna godina da to proradi i ohladi se, nekim neobičnim postupkom, valjda je ekipa koja je onda živjela negdje promijenila ponašanje, pa velik dio co2 deponirala u oceane, porušili su puno šuma i to zakopali, pa je nastao ugljen ,a oni spriječili raspadanje drva i posljedično ispuštanje velikih količina co2 u atmosferu.. ja ništa više ne znam. hoće li padati sutra igdje? da znam dal šlauf ostaviti na vrtu ili ne?!

VL
MV
Mijat vrdoljak
09:06 13.08.2018.

Jeli ovo tekst koji će sutra biti objavljen 14.08

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.