Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prešao preko broda

Od talijanskog glisera mladić i djevojka spasili se skokom u more

pomorska policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
27.11.2012.
u 16:27

Mladić i djevojka spasili su se skokom u more od naleta glisera na njihov brod jučer oko 16.30 sati između Peroja i Fažane. Gliser je prešao preko brodice koja se nakon toga i potopila

Mladić i djevojka spasili su se skokom u more od naleta glisera na njihov brod jučer oko 16.30 sati između Peroja i Fažane.

Ministarstvo pomorstva prometa i infrastrukture izvijestilo je da su mladić i djevojka odmah prevezeni na pregled, no nisu zadobili teže ozljede.

Gliser prešao preko brodice koja se potom potopila

"Djevojka i mladić spasili su se skokom u more nakon što su vidjeli da gliser plovi ravno prema njihovu plovilu. Gliser je prešao preko brodice koja se nakon toga i potopila", izvijestili su iz Ministarstva.

Gliserom je upravljao Talijan A.P. (79), a brodicom P.L. (29) iz Pule. Uz Lučku kapetaniju Pula istragu o nesreći provodi i Pomorska policija.

>>Nema milosti - za jurnjavu morem "skinuli" im tisuću kuna

Komentara 1

JA
Jan
16:52 27.11.2012.

to je taljanska osvetnicka bojna . (hint: Horvatincic)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije