Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I HRVATSKOJ POČINJU MJERITI ISHODE LIJEČENJA
Povratak na članak

Od svibnja u deset hrvatskih gradova kreće se s ranim otkrivanjem raka pluća

Kujundžić: 'Svjesni smo niskog preživljenja oboljelih od raka pluća. zato smo krenuli s prevencijom i očekujemo pozitivne pomake. Nastojat ćemo da svi lijekovi budu dostupni.'

Komentari 2

CH
Challenger
23:04 12.03.2019.

Tako su rekli da će branitelje zvati na preglede, sve koji imaju preko 1000 dana u obrani! Eto ja imam preko 1600 i nikad me nitko nije pozvao!! I ovo su bajke!

VL
AV
avim
07:46 13.03.2019.

Stari nisu bajke vjeruj ali se moraš prijaviti u udrugu ili bolnicu koja ima šalter branitelja,ja sam bio prošle godine sa 999dana borbenog sektora morao si biti i ti već odavno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.