Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BENZIN NAJVIŠE POSKUPLJUJE

Od sutra poskupljenje goriva: Više cijene osjetit će svi vozači

Nove cijene goriva na benzinskim postajama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
17.01.2022.
u 19:47

Podsjetimo, prošlog je tjedna također došlo do poskupljenja goriva kada je spremnik dizela poskupio za 10,5 kuna

Nakon poskupljenja prošlog tjedna, vozače od sutra ponovno očekuje veliki porast cijena goriva. 

Kako doznaje cijenegoriva.info, najveći porast cijene očekuje benzin gdje bi prosječni spremnik od 50 litara mogao poskupjeti za 12 kuna. 

Osim benzina, za 10,5 kuna poskupjet će i prosječni spremnik dizela, dok će spremnik LPG-a mogao biti skuplji za 1,5 kuna. 

Podsjetimo, prošlog je tjedna također došlo do poskupljenja goriva kada je spremnik dizela poskupio za 10,5 kuna. Skuplji su bili i dizel čija je cijena spremnika porasla za 1,5 kuna te cijena spremnika LPG-a koji je bio skuplji za 0,5 kuna.

>> VIDEO Brzo antigensko testiranje od danas i kod obiteljskih liječnika: 'Mnoge ordinacije još ih nisu dobile'

Komentara 14

DU
Deleted user
19:49 17.01.2022.

Kaže Vujčić da biramo onog koji da jeftinije! Pa mogo bi do Švicarske ili Irske!

RO
romobil
07:53 18.01.2022.

Mjerna jedinica za gorivo je spremnik a ne litra!?

AB
Ana_Ban
06:00 18.01.2022.

Ja ne znam zašto je tako teško napisati za koliko je poskupila litra ovog i onog goriva. Kakva je to jedinica za mjeru - Spremnik ?!? Ja vozim auto sa spremnikom od 40 litara, a moj susjed vozi MAN-a s poluprikolicom, ima spremnik valjda od 200 litara.... Ali svi, baš svi koji pišu te članke pišu u spremnicima... Neka ih, samo mi nije jasno kak sami sebi nisu bedasti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije