Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udar po džepu građana

Poskupjelo gorivo, rast će najviše osjetiti vozači dizela

Nakon ponoći poskupila su goriva na benzinskim postajama
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
11.01.2022.
u 08:50

Najgore su prošli vozači koji koriste dizel jer je prosječni spremnik dizela poskupio za čak 10.5 kuna

Vozače na benzinskim crpkama dočekale su nove cijene goriva. Kako je već jučer objavio portal Cijenegoriva.info, spremnik od 50 litara benzina skuplji je za 1.5 kuna, a prosječni spremnik LPG-a za 0.5 kuna. Najgore su prošli vozači koji koriste dizel jer je prosječni spremnik dizela poskupio za čak 10.5 kuna.

Eurosuper 95 sada stoji prosječno 11.13 kn/L, dok je prosječna cijena Eurodizela 11,08 kn/L

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
09:39 11.01.2022.

Problem je samo u bolesnim nametima - da država ima normalni PDV na gorivo cijena bi bila 6 kuna po litri ili manje.

AS
ante_slavonac
10:28 11.01.2022.

automobili su tu najmanji problem,voziš se po potrebi,skoro pa sva gospodarska vozila su na dizel,ovo je samo još jedan čavao u lijes hrvatskom gospodarstvu,nitko ovdje ne profitira

SA
Samuraj3
11:40 11.01.2022.

Točio isključivo premium gotovo na Croduxu i otišle mi brizgaljke. I što je najgore još nas deru sa cijenom. Bojkot, bojkot, bojkot. Samo kuća posao. Ljudi šetajte više, em je zdravo, em će potražnja pasti, a samim time i cijene. Bojkot bespotrebne vožnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije