Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putin, samotnjak bez žene
Povratak na članak

Od supruge Ljudmile rastao se prije pet godina, a novu vezu skriva od javnosti

Ruski lider bio je sam, bez žene u pratnji, i na novoj, četvrtoj inauguraciji za šefa države

Komentari 16

TO
Toni70
18:53 17.05.2018.

na Putinovoj inauguraciji četvrtog mandata. Tada je, potpuno sam, bez pratnje supruge ili djece, kao što je uobičajeno u SAD-u, zemljama Europe, Da vidimo što to piše , kao što je uobičajeno u SAD-u, zemljama Europe, u pratnji supruge dijecee ili supruga kod Gayeva i to u USA u Europi kod četvrtog mandata . U običajno je isplatiti prostitutku da čuti u Americi ili EU naravno to je demokracija koja bi sada da natjera Putina - nedemokratskim putem da se vlada demokratski a da ga decnijama ili zauvjek kažnjavaju za pokušaj plašenja ruskog agenta i njegove kčkerke engleskinje preslabim praškom za ubijanje Rusa izdajnika nije svejedno nešto poput ciklona B samo ne tko efikasnog ( O kojem bi židovi mogli mnogo nam objasniti kako je 1000 puta efikasniji bio . I danas nije čudo da mnogi Muslimani obožavaju Njemce i da idu k njima jer znaju da oni prepoznaju tko je dobar a tko je zao - đavo ! ,

VL
DU
Deleted user
19:11 17.05.2018.

nikad nisam razumio ovakve clanke I ove novinare. mislim, sto tebe briga je li ozenjen ili nije, jel bio sa zenom na unauguraciji ili nije. njegov zivot, njegova stvar. aj pisi ako imas muda onda koliko pedera i pedofila ima u britanskoj vojsci i vladi i parlamentu, koliko pedofila je ministara ili generala, admirala, visokih duznosnika policije.. nesmijes zucnuti jel bi te smjesta supirali iz vecernjeg da nebi zno sto te je snaslo. bojite se britanije da vam se gace tresu, ajde malo o tome a ne jel putin ozenjen ili nije.

VL
Avatar superhik74
superhik74
01:09 18.05.2018.

Ha, ha, ha...kako to da "svemocna" CIA i NSA ne znaju za novu "ljubav" njima najdrzeg covjeka. Ha, ha, ha...mozda otkriju prisluskivajuci mobitel Merkelice ako se njoj ispovjedi.

VL
BI
binki
18:19 17.05.2018.

Mora da je i njegova poštena kao ona slovenka od klauna.

VL
KA
KaraMarko
11:33 18.05.2018.

Kralj!

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
18:48 17.05.2018.

frustrirani kepec i ubojica....

VL
KO
Kopreinitz
19:01 17.05.2018.

Mozda se sad voli sa Vucicem, pogledajte Vuckova usta, za popusit prvaliga.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:39 17.05.2018.

Diktator.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.